ACER ES1 111M C064Laptop modelini tam yazın.
Evet SD girişi. Usb apart ile takamam mı?Maalesef ek bir depolama girişi yok gibi. SD kart girişi mi o yandaki? SD kart girişiyse o şekilde bir ek depoalama yaratılabilir.
50-60 GB ihtiyacınız olduğunu söylediğiniz için SD kart yeterli olur dedim. Ama daha fazla depolama alanı istiyorsanız USB SSD dönüştürücü de kullanılabilir tabii.Evet SD girişi. Usb apart ile takamam mı?
Hocam SD kart veya USB yi harddisk olarak kullanabilir miyim? Sadece windows ve steam olucak içinde. mCEE den her türlü daha hızlı olur.50-60 GB ihtiyacınız olduğunu söylediğiniz için SD kart yeterli olur dedim. Ama daha fazla depolama alanı istiyorsanız USB SSD dönüştürücü de kullanılabilir tabii.
Hocam SD kart veya USB'yi hard disk olarak kullanabilir miyim? Sadece Windows ve Steam olacak içinde. Mceeden her türlü daha hızlı olur.
Windowsu veya geçersem Linux u oraya kurabilir miyim? Baya ssd gibi kullanıcam.Bende de benzer bir cihaz var. Acer Aspire A114-32. USB 3.0 portundan SanDisk Ultra fit gibi hızlı çalışan bir USB bellek kullanabilirsiniz. Hem az yer kaplar hem de hızlıdır. Ben bazı programları ve belgeleri USB'de saklıyorum eMMC dolmasın diye.
İkisini de kullanırsın ama Windows'u önermem. Ek depolama olarak kullan. Bu tip cihazlara normal Windows kurulmaz zaten LTSC sürüm tercih edin. 10-15GB yer kalıyor.Windowsu veya geçersem Linux u oraya kurabilir miyim? Baya ssd gibi kullanıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.