Emorpi.com.tr güvenilir mi?

Daha fazla  
Emorpi'nin reklamları Instagram'da birçok kez karşıma çıktı, siteleri gayet güzel duruyor. Birkaç ürün sipariş vermek istiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Sanırım daha önce de satış yapıyorlarmış ama şu an tekstil üzerinden satış yapıyorlar. Parayı alıp engellemesinler. Güvenilir mi? Ürün kaliteleri nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ürünlerin kalitesi piyasaya göre baya baya iyi. Gerçekten bir marka ürün aldığınızı hissediyorsunuz. Tişört kalitesi muazzam. Diğer firmalar gibi gramajı düşük kumaş kullanılmamış. Paketlemeye biraz daha özen gösterilebilirdi ama gayet yeterli. Bu fiyatlara bu kaliteyi satıyorlar helal olsun. Gönül rahatlığıyla sipariş oluşturabilirsin.
IMG_2059.jpg

(Kırışıklık için kusura bakmayın, yeni yıkandı. Yıkama sonrasında baskıda sorun yaşamadım)

Selam, 3 ekim 2024 tarihinde sitelerinden sipariş vermemin üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hiçbir ürün elime ulaşmadı ve bunca zaman yalan ve bahane ile geçiştirdiler beni dostum. Alışveriş yapmadan önce karşında muhatap bulamayacağınıda söylemek isterim. Alacak arkadaşlar dikkat etsin.

Selam, 3 ekim 2024 tarihinde sitelerinden sipariş vermemin üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hiçbir ürün elime ulaşmadı ve bunca zaman yalan ve bahane ile geçiştirdiler beni dostum. Alışveriş yapmadan önce karşında muhatap bulamayacağınıda söylemek isterim. Alacak arkadaşlar dikkat etsin.
ürünlerin geldi mi kanka

ürünlerin geldi mi kanka
ben sipariş ettim geldi sorun yok

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı