Emre Geldi IMAGINATION alınır mı?

McSoren

Decapat
Daha fazla  
Aslında dekant olarak 30ML nautica voyage alacaktım ama bu muadilin iyi olduğunu duydum. Kullanan arkadaşlar yorumunu belirtirse sevinirim. Kör alışa uygun mudur? Ne kadar benzerdir?

Aslında dekant olarak 30ML nautica voyage alacaktım ama bu muadilin iyi olduğunu duydum. Kullanan arkadaşlar yorumunu belirtirse sevinirim. Kör alışa uygun mudur? Ne kadar benzerdir?
Imag için Aqua Dubai klonu öneriyorlar. Duyduğum kadarıyla muadil vs markalar imag'ın kendi kalitesini yakalayamıyor.

Emre Geldi iyidir, ama genel kalitesi olarak bazen üretim partileri arası fark oluyor. İmagination kör alışa aslında uygun bir koku ama beğenmeme ihtimaliniz var Fragrantica yorumlarına bakabilirsiniz yabancılar genelde parfümlerin nasıl koktuğunu güzel betimliyor. PRS de tercih edilebilir ayrıca muadil olarak.

@Jesus Wicked ne zaman aldınız Dose'un tam tersine sabun çok baskın. Imagination orijinalide performanslı değil maalesef performans arıyorsanız, Kimyager Ahmet'in İlmi Kimya ürünü ideal olacaktır daha pahalı ve Imagination'a yorum katılmış hali.

@Jesus Wicked ne zaman aldınız Dose'un tam tersine sabun çok baskın. Imagination orijinalide performanslı değil maalesef performans arıyorsanız, Kimyager Ahmet'in İlmi Kimya ürünü ideal olacaktır daha pahalı ve Imagination'a yorum katılmış hali.
5 ay falan oldu. Delux aldım. Ben limonu baskın buluyorum.

@Jesus Wicked ne zaman aldınız Dose'un tam tersine sabun çok baskın. Imagination orijinalide performanslı değil maalesef performans arıyorsanız, kimyager Ahmet'in ilmi kimya ürünü ideal olacaktır daha pahalı ve ımagination'a yorum katılmış hali.

Hocam dekantını aldım bayağı beğendim de şu an tam boyunu alamam muhtemelen muadiluni en iyi yapan neresidir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı