Imag için Aqua Dubai klonu öneriyorlar. Duyduğum kadarıyla muadil vs markalar imag'ın kendi kalitesini yakalayamıyor.Aslında dekant olarak 30ML nautica voyage alacaktım ama bu muadilin iyi olduğunu duydum. Kullanan arkadaşlar yorumunu belirtirse sevinirim. Kör alışa uygun mudur? Ne kadar benzerdir?
Maalesef o bütçeme uymuyor.Imag için Aqua Dubai klonu öneriyorlar. Duyduğum kadarıyla muadil vs markalar imag'ın kendi kalitesini yakalayamıyor.
Dose var bende memnun değilim açıkçası. Performansı pek iyi değil. Limonu çok baskın.Imagination Dose veya Maria'dan tercih edilmeli en iyi yapan 2 yer burası.
Emre Geldi iyidir, ama genel kalitesi olarak bazen üretim partileri arası fark oluyor. İmagination kör alışa aslında uygun bir koku ama beğenmeme ihtimaliniz var Fragrantica yorumlarına bakabilirsiniz yabancılar genelde parfümlerin nasıl koktuğunu güzel betimliyor. PRS de tercih edilebilir ayrıca muadil olarak.Aslında dekant olarak 30ML nautica voyage alacaktım ama bu muadilin iyi olduğunu duydum. Kullanan arkadaşlar yorumunu belirtirse sevinirim. Kör alışa uygun mudur? Ne kadar benzerdir?
5 ay falan oldu. Delux aldım. Ben limonu baskın buluyorum.@Jesus Wicked ne zaman aldınız Dose'un tam tersine sabun çok baskın. Imagination orijinalide performanslı değil maalesef performans arıyorsanız, Kimyager Ahmet'in İlmi Kimya ürünü ideal olacaktır daha pahalı ve Imagination'a yorum katılmış hali.
@Jesus Wicked ne zaman aldınız Dose'un tam tersine sabun çok baskın. Imagination orijinalide performanslı değil maalesef performans arıyorsanız, kimyager Ahmet'in ilmi kimya ürünü ideal olacaktır daha pahalı ve ımagination'a yorum katılmış hali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.