Emre Geldi “Stronger With You” hangisi doğru link?

Attığın linklerde büyük ihtimal şişe farkı vardır.

Muadil parfümcüleri deneyimlemiş birisi olarak
1.KP Parfüm
2.Albert Sego
3.Emre Geldi
4.Tutatse
diye sıralayabilirim.
Tabii bu koku özelinde söylemiyorum, bunu deneyimlemedim. Fakat diğer parfümlerde gayet güzel ve kalıcı koku notalarını yakalıyordu KP parfüm.

Attığın linklerde büyük ihtimal şişe farkı vardır.

Muadil parfümcüleri deneyimlemiş birisi olarak.
1.kp parfüm.
2.albert sego.
3.emre geldi.
4.tutatse
Diye sıralayabilirim.
Tabii bu koku özelinde söylemiyorum, bunu deneyimlemedim. Fakat diğer parfümlerde gayet güzel ve kalıcı koku notalarını yakalıyordu kp parfüm.

Hocam sizin önerinize göre kp parfümden alacağım o zaman fakat daha önce hiç duymadım bu markayı tam olarak nasıl bir markadır cidden iyimi o kadar.

Hocam sizin önerinize göre kp parfümden alacağım o zaman fakat daha önce hiç duymadım bu markayı tam olarak nasıl bir markadır cidden iyimi o kadar.
jp gaultier üzerinden bahsedecek olursam diğer muadillere göre daha kalıcı bir şekilde yapmışlardı. Gece sıktığım koku diğer gece kokuyordu hala üstümde.

N11 üzerinden mağazaya soru sorarak kokuyu beğenmediysen değişim yapabilirsin belki. Bir kereliğine yapmıştım ben.

Jp gaultier üzerinden bahsedecek olursam diğer muadillere göre daha kalıcı bir şekilde yapmışlardı. Gece sıktığım koku diğer gece kokuyordu hala üstümde.

N11 üzerinden mağazaya soru sorarak kokuyu beğenmediysen değişim yapabilirsin belki. Bir kereliğine yapmıştım ben.

Hocam o zaman buradan alıyorum son bir sorum olacak kargo süresi ortalama kaç gün ve demlemeye gerek oluyor mu parfümü.

Şu listeye bir göz atın, yıldızlı olanlar başarılı oluyor. Alberto Sego, tutaste başarılı. 3 hafta civarı dinlendirmek iyi olur.

Hocam kpden aldığımı iptal ettim büyük ihtimalle daha hazırlanmaya bile baslanmamıstı ortalama kaç günde para iadesi sağlanir.

Hocam kpden aldığımı iptal ettim büyük ihtimalle daha hazırlanmaya bile baslanmamıstı ortalama kaç günde para iadesi sağlanir.

KP zaten önerilerin bir yer değil hocam daha kaliteli butik muadil parfüm firmaları var. Yukarıdaki listeden takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz parfümü birkaç farklı firma da görebilirsiniz, bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. İçiniz rahat olsun.

Hocam linki paylaştığınız için teşekkürler şu an Aynı ürün için Alberto Sego ve tutaste arasında kaldım. fakat sanırsam Alberto Sego'dan alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı