Çözüldü Emsisoft emergency kit Kaspersky'ı virüs tespit etti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kaspersky dosyaları değil, bu dosyalar Kaspersky'ın karantinaya aldığı zararlılar. Kaspersky tespit ettiği zararlıları KLQ uzantısı ile karantinaya almış. Bu dosyaların içerisinde hala zararlılar var fakat pasif durumda. Emsisoft da bunları tespit etmiş. Silmenize gerek yok, silmek isterseniz de Kaspersky içerisinden karantinaya girip temizleyin.
Kaspersky dosyaları değil, bu dosyalar Kaspersky'ın karantinaya aldığı zararlılar. Kaspersky tespit ettiği zararlıları KLQ uzantısı ile karantinaya almış. Bu dosyaların içerisinde hala zararlılar var fakat pasif durumda. Emsisoft da bunları tespit etmiş. Silmenize gerek yok, silmek isterseniz de Kaspersky içerisinden karantinaya girip temizleyin.

Çözüm
Hocam kaspersky karantinasına nerden giriliyor?

Hangi çözümü kullanıyorsunuz? Ana sayfadaki yeşil "Diğer Araçlar" butonuna basınca Karantina seçeneği çıkması gerek.
Diğer araçlara basınca çıktı ve sildim hepsini hocam.
Teşekkürler.
Birde bunlar karantinada olduğunu ben bilmiyordum bunlar karantinada iken bilgisiyara bir şey yapmamıştır dimi hocam?

Diğer araçlara basınca çıktı ve sildim hepsini hocam.
Teşekkürler.
Birde bunlar karantinada olduğunu ben bilmiyordum bunlar karantinada iken bilgisiyara bir şey yapmamıştır dimi hocam?
Hayır, karantinada bulunan dosyalar pasiftir ve AV tarafından kontrol altında tutulur. Eğer Emsisoft'un bulduğu dosyalar karantinada olmayan dosyalar olsaydı o zaman risk oluştururdu fakat bu durumda bir risk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…