Emülatör devri bitiyor mu?

Bence tam sürüm çıktığında emülatör devri bitecek. Ne düşünüyorsunuz?

Bende direkt hesabınız beta’ya uygun değildir tarzı bir yazı çıkmıştı, direkt sildim. Beta bitince bir daha deneyeceğim artık. Emülatör devride bitmez.
 
Her ne kadar olsa da sisemin Play Store-da olan yüm oyunları desteklemesi çok zor. + Mobile o kadar büyük oyunlar çıkmaya başladı ve bunlar ilk olarak ön kayıtla APK olarak atılıyor. BlueStacks olmadan da bu APK-yı PC-de açmanın bir yolu yok. Ve sistem gereksinimleri de çok fazla.

Windows Android altsistemi yani wsa APK yüklemeyi destekliyor. Ayrıca yine wsa ya Google servisleri de kurulabiliyor. Şu anda halen emekleme aşamasında olsa da emulatör alternatif olarak güçlü şekilde geliyor.
 
Başlık aşırı genel olmuş, emülatör dediğin çok geniş bir kavram. "Android emülatör" olduğunu belirtseniz iyi olur, biraz clickbait olmuş.
 
Android platformundaki oyunlar için belki olabilir tamamen doğru olmasada fakat emülatörler telefonların sunamayacağı ekstra şeyler sunuyorlar. Örneğin telefonunu rootlamak istemeyen emülatör kullanıyor, ya da daha büyük çözünürlükte oynuyor, kayıt özellikleriyle script oluşturup oyunu otomatiğe bağlıyor. Son tüketiciden öte uygulama ve oyun geliştiricileri hala emülatör kullanmaya devam edeceklerdir.
 
Bunu nereden indirdiniz?
Play Store'a gel hocam hemen ana sayfada yukarda gözükmesi lazım indir hemen postana bağlantı yollicam diyor eğer demiyorsa sağ üstten ayarlardan bildirimler yada kampanyalara basıp bunun bildirimini alcaksın. Bu ikisi de çalışmıyorsa 3. çözüm YouTube :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı