Var YouTube bir ara bulmuştum ama çeviri rezalet seviyede, bir de alt yazılar tam gözükmüyordu. Benden kaynaklı da olabilir ama çözememiştim.GoW 1 ve 2 için Türkçe yama yok. Sadece 3 için Türkçe yama var.
Nerden bulabilirimVar YouTube bir ara bulmuştum ama çeviri rezalet seviyede, bir de alt yazılar tam gözükmüyordu. Benden kaynaklı da olabilir ama çözememiştim.
Hatırlamıyorum açıkçası, baktım ama videoyu bulamadım. İso olarak paylaşmıştı direkt.Nerden bulabilirim
Sadece sinematikleri yapmıştı evet. Geri kalan kısımlar ingilizce.Hocam 1. oyunda alt yazı yok maalesef.
Hocam 1. oyunda alt yazı yok maalesef.
Sıkıntı yok hocam 2. Oyun türkçe oynarız çok sagolunHatırlamıyorum açıkçası, baktım ama videoyu bulamadım. İso olarak paylaşmıştı direkt.
Sadece sinematikleri yapmıştı evet. Geri kalan kısımlar ingilizce.
Var YouTube bir ara bulmuştum ama çeviri rezalet seviyede, bir de alt yazılar tam gözükmüyordu. Benden kaynaklı da olabilir ama çözememiştim.
Aynen buydu galiba.Biliyorum hocam onun için bir ara ISO vardı. Ama dediğiniz gibi rezaletti. Arkadaş çok istiyorsa bulabilirim belki.
Hocalarım rastgele bir video ile karşılaştım. Adam iki oyunun Türkçe halini paylaşmış:
PlayStation 2 emülatör - Google Drive PLAYSTATİON 2 EMÜLATÖR - Google Drive
Şu resimdeki yuvarlak içine aldıklarım 1 ve 2 yani oyunlar. Diğerlerini indirmeyin:
Eki Görüntüle 2593525
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.