Emülatör için GoW1 Türkçe yama önerisi

Eğer denemişseniz görüşleriniz neler? Ortalama yamaysa ben de deneyebilirim.

Şu an yükleniyor az kaldı. Yüklendikten sonra yazarım tekrar.

Eğer denemişseniz görüşleriniz neler? Ortalama yamaysa ben de deneyebilirim.

Ayrıca yama değil. Normal oyunun ISO dosyasında gömülü.

Oyunu denedim. Bahsedildiği gibi oyunun sadece sinematiklerinde Türkçe alt yazı var ama onun dışında oyunun yarısı İngilizce. Altyazılara gelirsek pek de beğenemedim açıkçası. Bazı cümlelerin devamı yok ve bu yüzden karakterin söylediği sonraki cümleye geçiyor. Bu arada bu anlattıklarım sadece GoW 1 içindir. GoW 2'yi indirmek istemedim çünkü aşırı uzun sürüyor.

Son düzenleme:
Şu an yükleniyor az kaldı. Yüklendikten sonra yazarım tekrar.

Ayrıca yama değil. Normal oyunun ISO dosyasında gömülü.

Oyunu denedim. Bahsedildiği gibi oyunun sadece sinematiklerinde Türkçe alt yazı var ama onun dışında oyunun yarısı İngilizce. Altyazılara gelirsek pek de beğenemedim açıkçası. Bazı cümlelerin devamı yok ve bu yüzden karakterin söylediği sonraki cümleye geçiyor. Bu arada bu anlattıklarım sadece GoW 1 içindir. GoW 2'yi indirmek istemedim çünkü aşırı uzun sürüyor.
Çok sagolun hocam 2 yi mutlaka indiririm ancak ben gow1 den başladım gow 1 den önce oynamam gereken 2 oyun daha varmış ancak oyunun yarısına geldim sizin sayenizde nasıl bi sıralamayla oynamalıyım

Çok sağ olun hocam 2'yi mutlaka indiririm ancak ben GoW1'den başladım GoW 1'den önce oynamam gereken 2 oyun daha varmış ancak oyunun yarısına geldim sizin sayenizde nasıl bir sıralamayla oynamalıyım.

Hocam bence hikaye sırasına değil de normal sonradan çıkan oyun neyse öyle oynayın. Sonuçta eski oyunlar.

Bu GoW'un 1-2'sini psp emulatörü ile oynayabilir miyiz? Nedense tek sevdiğim emu Psp emusu, öbürlerine alışamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı