Emülatör PC'yi yavaşlatır mı ve zarar verir mi?

Bilgisayarda bir program açıyormuşsun gibi düşün, hiçbir zararı olmaz. Sanallaştırma BIOS'dan açılan bir ayar sadece, zarar vermez.

Sanallaştırma açınca Valorant oynanmıyor tekrar kapatmanız gerekiyor. Haberin olsun eğer Valorant oynuyorsan.
Vanguard yasal malware gibi bir şey oldu zaten, zahmet etmeyin biz direkt bilgisayarın ekranını 7/24 Riot ofisine canlı yayın yapalım artık.

Bu ara canım sıkılıyor. Mobil oyunlara bakmak istedim. Forumlarda zararsız denilmiş ama bir arkadaş sanallaştırma açıyor sakın indirme, bilgisayari mahveder dedi. Doğrusu nedir bilen var mı?

Hayır zarar vermez hocam. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu ara canım sıkılıyor. Mobil oyunlara bakmak istedim. Forumlarda zararsız denilmiş ama bir arkadaş sanallaştırma açıyor sakın indirme, bilgisayari mahveder dedi. Doğrusu nedir bilen var mı?
Bilgisayara hiçbir şekilde zarar vermez ama boyutu büyükse yavaşlatabilir (galiba).

Wild Rift oynayacağım bir tanesini önersene sana zahmet ben kendim seçememde bir de diğer arkadaş neden 2 kişi kullancaksa diye belirtti merak ettim.

Çok teşekkürler sana zahmet hangisi daha iyi ben böyle şeylerde seçemiyorum da.

Şöyle söyleyeyim. GameLoop'u PUBG oynarken öneririm. Diğer oyunlarda BlueStacks candır.

TPM'den dolayı o hata.
Cevaplar için hepinize çok teşekkürler sistemim 3060 i313100f 16gb ram
Bende obsesif kompulsif bozukluk olduğu için takıntı oluyor ondan bu kadar vaktinizi aldım kusura bakmayın arkadaş bayadır bilgisayar kullanıyor banada almak yeni nasip oldu ondan pek bilgim yok game loop dediğiniz uygulamayı sistemim kaldırırmı

Cevaplar için hepinize çok teşekkürler sistemim 3060 i313100f 16gb ram
Bende obsesif kompulsif bozukluk olduğu için takıntı oluyor ondan bu kadar vaktinizi aldım kusura bakmayın arkadaş bayadır bilgisayar kullanıyor banada almak yeni nasip oldu ondan pek bilgim yok game loop dediğiniz uygulamayı sistemim kaldırırmı

Sistem iyi degilse GameLoop önermem 1050 Ti ekran kartta GameLoop kullandıgımda mavi ekran atıyordu otomatik.
Hocam sistem özelliklerini yazdım kaldırırmı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı