En alınabilir düşük bütçeli markalar

Bence bu markaların düşük bütçeli ekipmanları ve kasaları alınabilir. 2 3 yıl önce Bime 80TL ile gelen Steelseries rival 110 bile şuan 300TLlere ulaşmışken düşük bütçeli markalara yönelmeli. (Bütçe azsa tabi)
 
Ekipman olarak güzel ürünleri çıkabiliiyor arada. Fakat kasa, PSU vb. gibi PC bileşenlerinde bu markaları önermem. James Donkey SSD'lerinden memnun olanlar gördüm bi onun haricinde tanıdığım ve bu markaları kullanıp da memnun olan başka insan görmedim. Gamepower mesela güzel sayılabilecek, fiyatına göre iyi sayılabilecek kulaklıkları var. Rampage dersek de bir arkadaşım hangi model olduğunu net bilmiyorum ama ucuz olsun diye bir tane Klavyesini kullanıyor Rampage'in ve gayet memnun. Ben de kullanmıştım birkaç defa benim de hoşuma gitmişti açıkçası fena değildi.
 
Ekipman konusunda da memnun değilim Rampage klavye almıştım modelini bilmiyorum. Tuşlar gıcırdıyor, bazen tuşlar takılıyor, ses açma kapatma tuşu durduk yere bozuldu. Yani rezil bir klavye.

Size öyle denk gelmiş 1 senedir kullanıyorum klavye mouse kulaklık sorunsuz çalışıyor gayet memnunum.
 
Rampage alinabilir ama almadan once urunun modeli hakkinda arastirma yapin. Arastirma yaparak Rampage styles kulaklik almistim memnun kaldim. Jamesdonkey 700 serisi kulakliklar da iyidir.
 

Geri
Yukarı