Selam arkadaşlar, genelde LoL FIFA GTA 5 ve Valorant oynuyorum evde ben dışında biri bağlandığı an ping çıkıyor. Modemim Huawei HG531s V1 menzil uzatıcım MW 300re ve routerım Xiaomi Mi 4A gigabit Edition 16Mbps ADSL kullanıyorum hangi modemi önerirsiniz veya ne yapmamı önerirsiniz. (not internet yükseltemiyorum ailevi durumlardan dolayı ve taahhüt var.)
Ben vodefoneninkini kullanıyorum ve öğrenğin LoL'de 16-25ms alıyorum eskiden 50 60 70 bulurdu ama zamanla bayağı düştü, internetim 35MB. Ama pingin modemin markasına veya çeşidine göre değişir mi onu bilmiyorum.
En iyi modem önerisi CAT kablo dur , TARTIŞMASIZ. en stabil en güvenli ve en kesintisiz bağlantı için. Kablodan başka bir çözümünüz yok dağ da yaşamadığınız sinyaliniz kirletilmediği sürece.
Ben vodefoneninkini kullanıyorum ve öğrenğin LoL'de 16-25ms alıyorum eskiden 50 60 70 bulurdu ama zamanla bayağı düştü, internetim 35MB. Ama pingin modemin markasına veya çeşidine göre değişir mi onu bilmiyorum.
En iyi modem önerisi CAT kablo dur, tartışmasız. En stabil en güvenli ve en kesintisiz bağlantı için. Kablodan başka bir çözümünüz yok dağ da yaşamadığınız sinyaliniz kirletilmediği sürece.
Kabloluk değil bence evde kimse yokken sıkıntı yok 1 2 kişi bağlanınca da sıkıntı yok ama 2'den fazla bağlanınca çöküyor internet ping konusunda download uploadda sıkıntı olmuyor.