En başarılı iPhone serisi?

Bende 2 tane 4S bir tane 6S bir tanede 6 Plus var. Şu an 2023'te depolama sıkıntıları olması dışında çok güzel telefonlar yaklaşık 8 yıl önce çıkan telefonları iOS 9'dan iOS 15e kadar kullandım. Fotoğraf kaliteleri bugünün ortalama telefonları kadar iyi iş çıkarıyor.
Zamanına göre olsun bugüne göre olsun bana göre hala iyiler.

14 Pro kullandım (Sattım). Bence açık ara öncekilerinden güzel bir telefondu. Type-C girişli olsaydı bence başka eksiği yoktu. Dezavantajı tamir ücretlerinin çok yüksek olması.

15 Pro serisi daha ucuz tamir fiyatlarına sahip ama fiyat olarak çok yüksek ve dayanıklılık konusunda düşündürücü.
14 pro vardı bende de.. Dehşet iyiydi bence ya.

14 Pro kullandım (Sattım). Bence açık ara öncekilerinden güzel bir telefondu. Type-C girişli olsaydı bence başka eksiği yoktu. Dezavantajı tamir ücretlerinin çok yüksek olması.

15 Pro serisi daha ucuz tamir fiyatlarına sahip ama fiyat olarak çok yüksek ve dayanıklılık konusunda düşündürücü.

Bende de şu anda 14 Pro var. Cidden çok güzel bir telefon. Bence çok da sorunsuz seri. Aşırı premium hissettiriyor. Type-C olsa iyi olabilirdi de ben aramıyorum.

Bende 2 tane 4S bir tane 6S bir tanede 6 Plus var. Şu an 2023'te depolama sıkıntıları olması dışında çok güzel telefonlar yaklaşık 8 yıl önce çıkan telefonları iOS 9'dan iOS 15e kadar kullandım. Fotoğraf kaliteleri bugünün ortalama telefonları kadar iyi iş çıkarıyor.
Zamanına göre olsun bugüne göre olsun bana göre hala iyiler.

Bence içlerinde 6 Plus iyi değildi yani ufak model düz 6 da iyi değildi. Performans olarak da çabuk öldüler. Bugünün ortalama telefonlarını yine de daha iyi iş çıkarıyor bana kalırsa.
6S Plus kullanmıştım ilk çıktığı dönemden iOS 13 dönemine kadar. IPhone'dan soğuttu beni.

Hocam Space Gray İphone 5s çok aşırı güzel duruyordu. Tabi bu dönem 6 serisinin ilk çıktığı zamanlar. Annemde 4s dayımda 6 vardı. Bana göre 5s hepsinden güzeldi.

Şahsen 4 - 5S arası cihazlar. Özellikle 5-5S'ler mükemmeldi. Güncel serilerde ise 12 Pro Max ve devamında gelen Pro Max cihazlar bence çok başarılıydı.

Zirve 5S'dir. Kasa, donanım, fiyat, alınabilirlik, Touch ID.

Güncel serilerde şu an 14 Pro kullanıyorum ve cidden o iPhone 6'dan sonra gelen illa kronik hatası olan Apple dönemi bitmiş dedirtti. Çok stabil gerçekten eski iPhone dönemleri gibi. Güncel düz serileri kullanmadığım için bilmiyorum.
Bence de 5S'tir. SE1'i de içine alabiliriz.

Hocam Space Gray iPhone 5S çok aşırı güzel duruyordu. Tabii bu dönem 6 serisinin ilk çıktığı zamanlar. Annemde 4S dayımda 6 vardı. Bana göre 5S hepsinden güzeldi.

Konudan bağımsız ben iPhone 6 serisinde gelen uzay grisi rengini de hiç beğenmiyordum. Önü siyah arkası gümüş rengi gibiydi. iPhone 8 ve sonrası gelen modellerde uzay grisi nihayet koyulaştı siyaha yakın renk aldı.
5S'in uzay grisi rengi harbi uzay grisiydi. Bence Gold daha çok yakışıyordu 5S'e.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı