atakansogut Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 288 Çözümler 3 7 Şubat 2021 #41 En basit: Battlefield 1,4 en zor: Counter-Strike(özellikle 1.6),day of defeat Source. atakansogut dedi: En basit: Battlefield 1,4 en zor: Counter-Strike(özellikle 1.6),day of defeat Source. Genişletmek için tıkla... Bu arada en zora PUBG'yi de eklemek lazim.
En basit: Battlefield 1,4 en zor: Counter-Strike(özellikle 1.6),day of defeat Source. atakansogut dedi: En basit: Battlefield 1,4 en zor: Counter-Strike(özellikle 1.6),day of defeat Source. Genişletmek için tıkla... Bu arada en zora PUBG'yi de eklemek lazim.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #42 Battlefield 2 ikisini de karşılıyor.
KarmajenX Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #43 Bana göre hepsi basit geliyor sadece alışma süresi var alıştım mı bitti.
StagFlag Femtopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #44 En kolay: Zula. En zor: Steam PUBG.
EnesUzun Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 2 7 Şubat 2021 #45 aliunvx dedi: Popüler olmayan oyunları saymazsak, bana göre: En Basit:Zula En Zor: Rust Rust'taki aim mekaniği çok garip gerçekten. Abartı sekiyor gibi silahlar. Genişletmek için tıkla... Eline ak al bakim anormal mi sekiyor
aliunvx dedi: Popüler olmayan oyunları saymazsak, bana göre: En Basit:Zula En Zor: Rust Rust'taki aim mekaniği çok garip gerçekten. Abartı sekiyor gibi silahlar. Genişletmek için tıkla... Eline ak al bakim anormal mi sekiyor
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Şubat 2021 #46 Inanckilic dedi: Valorant'a basit diyenlerin ligi ne acaba çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Platin 3.
Inanckilic dedi: Valorant'a basit diyenlerin ligi ne acaba çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Platin 3.
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #47 Herixa dedi: Platin 3. Genişletmek için tıkla... Madem bahsedildiği kadar kolay neden 15 yaşındaki çocuklarla aynı ligdesin bro?
Herixa dedi: Platin 3. Genişletmek için tıkla... Madem bahsedildiği kadar kolay neden 15 yaşındaki çocuklarla aynı ligdesin bro?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Şubat 2021 #48 Inanckilic dedi: Madem bahsedildiği kadar kolay neden 15 yaşındaki çocuklarla aynı ligdesin bro? Genişletmek için tıkla... Derslerim var. Elimden bu kadar geliyor kanka. Yoksa kapalı betadan beri oynuyorum. Yaz aylarında sezon 2 rankımda Immortal gördüm. Ekleme: Oyunuma çocuk gelmiyor. Gelsede flame atıp, toxiclik yapmıyorlar. Son düzenleme: 7 Şubat 2021
Inanckilic dedi: Madem bahsedildiği kadar kolay neden 15 yaşındaki çocuklarla aynı ligdesin bro? Genişletmek için tıkla... Derslerim var. Elimden bu kadar geliyor kanka. Yoksa kapalı betadan beri oynuyorum. Yaz aylarında sezon 2 rankımda Immortal gördüm. Ekleme: Oyunuma çocuk gelmiyor. Gelsede flame atıp, toxiclik yapmıyorlar.
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #49 En zor PUBG mesela ak 47 gercekte bile o kadar sekmiyor.
Just_ Game Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 574 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #50 En kolay: Rainbow Six Siege (Artık alıştığımdan galiba) En zor: Arma 3 (Oyunda baya zaman geçirdim ama hala silah fizikleri çok garip geliyor)
En kolay: Rainbow Six Siege (Artık alıştığımdan galiba) En zor: Arma 3 (Oyunda baya zaman geçirdim ama hala silah fizikleri çok garip geliyor)