En basit aim ve en zor aime sahip oyun hangisi?

En zor aim GTA 5 olabilir. Aşırı dandik bir aim mekanizması var. En iyiyi bilmiyorum da en dandiği GTA 5 bence. Berbat bir mekanizma, kusacağım yine aklıma geldi.
Aynen. Başka oyunlardan aim iyi olsa bile vuramıyorum GTA 5'de. Adam kaç senedir oynuyor beni öldürüp duruyor. Oyunun mekaniklerine alışmak için uzun zaman gerekiyor baya.

Valorant kolay bu arada, R6 ve Zula da en kolaylar.
Zor olarak CS, PUBG, Rust diyebilirim.

Oyun daha kolay değil, spray konusunda da aynılar. Valorant çok basit bir recoile sahip.

O zaman ben Valorant oynayamıyorum CS de 20 25 kill alırken en az Valorant'da 10 kill zor görüyorum çok tuhafıma gidiyor spreyleri hele vandal yok mu R6'daki smg12 kadar beter bir şey kontrolü, en azından smg 12 kontrol edilmesi zorda olsa mümkün ama vandalın spreyi her maç değişiyor resmen (bence) ve emin ol R6 daha kolay çünkü 3 saatden sonra alışıyorsun Valorant'da 5 saatte alışamamıştım ben.

O zaman ben Valorant oynayamıyorum CS de 20 25 kill alırken en az Valorant'da 10 kill zor görüyorum çok tuhafıma gidiyor spreyleri hele vandal yok mu R6'daki smg12 kadar beter bir şey kontrolü, en azından smg 12 kontrol edilmesi zorda olsa mümkün ama vandalın spreyi her maç değişiyor resmen (bence) ve emin ol R6 daha kolay çünkü 3 saatden sonra alışıyorsun Valorant'da 5 saatte alışamamıştım ben.
Herkes de aynı değil. Kendimize göre konuşuyoruz. ;)

R6 da epey bir saatim var, CS de 400 Valorant da da bir 100 saatim vardır. R6'nın recoilleri belli bir düzende, CS de aynı şekilde, Valorant bir tık değişik ama yine de gayet kolay bir recoile sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı