En berbat pizza siparişim

O yerden bende bir keresinde yemiştim, öyle ahım şahım değildi ama berbat denilecek kadar kötü de değildi. Bir Dominos etmez tadı. Yenilecekse ya Dominos, ya da Little Caesars tercih edilmeli.

2019 yılında Dominos mağazasına gidip yediğimiz pizzaydı herhalde. Hamuru incecik, taş gibi ve malzemesi eser miktardaydı. Lezzetli bulmadım. İlçemizde Dominos mağazası yok. Daha önce Dominos'a gittiğimi hatırlamıyorum. Başka ilçeye gittiğimizde başka bir yemek işletmesi yerine Dominos tercih etmiştik. Ketçap mayonez olmuyormuş, şaşırdım. Onlarca lira ödedik, olması gerektiği gibi değildi. İlçemizdeki çok daha uygun fiyatlı pizzalar daha uygun fiyatlı ve lezzetli.

Hazır pizza hamuru alıp kendiniz yapın derim. Dilediğiniz kadar malzeme koyun ve tadını çıkarın. Birçok pizzacının yaptığı dandik pizzalardan daha lezzetli oluyor.

Eğer üşenmiyorsanız hamuru da kendiniz yapabilirsiniz. Çok basit bir şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı