En büyük fobiniz nedir?

Bir mağara çukuruna düşmek olabilir. Gerçekten çok gerici bir durum ve beni korkutan şey klostrofobiden ziyade öyle bir durumdaki çaresizlik.

Onu bilmiyordum. Ben hep dar alanlarla ilgili sanıyordum. Gerçekten fena tatsız. Ayrıca yükseklikten de korkmam ama hiçbir güvenlik önlemi olmazsa ve denge gerektiren şeyler olunca da bir kalp gitmiyor değil

Örümcek ağırlıklı böcekler. Fareden falan hiç korkmam ama böcek görsem bile kaşınmaya başlıyorum.
Ben onları direkt avlıyorum ya, o sorun olmuyor. Lisede yurt odasını böceklerinden arındırma işi bendeydi.

Yukseklik, dar alan ve derinlik. Bu fotograf tetikliyor mesela derinlik meselesini:

Eki Görüntüle 2555711
Delikten korkma olayını çok duydum ama bu şekilde hiç duymamıştım hocam valla. Zormuş açıkçası.

Evlat acısı en büyük korkum.
Korku ile fobi biraz farklı hocam, hepimizin en büyük korkusu sevdiklerimizi kaybetmek.

Bir mağara çukuruna düşmek olabilir. Gerçekten çok gerici bir durum ve beni korkutan şey klostrofobiden ziyade öyle bir durumdaki çaresizlik.
Benim demeye çalıştığım da biraz daha buna benziyor klostrofobiden ziyade. Çırpınsan da kurtulamayacağın durumda bulunmak.

Onu bilmiyordum. Ben hep dar alanlarla ilgili sanıyordum. Gerçekten fena tatsız. Ayrıca yükseklikten de korkmam ama hiçbir güvenlik önlemi olmazsa ve denge gerektiren şeyler olunca da bir kalp gitmiyor değil
Ben seviyorum o yükseklik hissini, hatta bir şeyler atmayı çok severim yüksekten. Kaç saniyede düşüyor falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…