- Makaleler
- 1
Yukseklik, dar alan ve derinlik. Bu fotograf tetikliyor mesela derinlik meselesini:
Evlat acısı en büyük korkum.
Onu bilmiyordum. Ben hep dar alanlarla ilgili sanıyordum. Gerçekten fena tatsız. Ayrıca yükseklikten de korkmam ama hiçbir güvenlik önlemi olmazsa ve denge gerektiren şeyler olunca da bir kalp gitmiyor değilO kapalı alanları da kapsıyor hocam, benimkinde kapalı alan olması gerekmiyor. Sıkışık değilse kapalı alanlardan korkmam asansör vs. Ama her yerim havadar olsun iki kaya arasında sıkışıp kalmak vs. fena tatsız.
Ben onları direkt avlıyorum ya, o sorun olmuyor. Lisede yurt odasını böceklerinden arındırma işi bendeydi.Örümcek ağırlıklı böcekler. Fareden falan hiç korkmam ama böcek görsem bile kaşınmaya başlıyorum.
Delikten korkma olayını çok duydum ama bu şekilde hiç duymamıştım hocam valla. Zormuş açıkçası.Yukseklik, dar alan ve derinlik. Bu fotograf tetikliyor mesela derinlik meselesini:
Eki Görüntüle 2555711
Korku ile fobi biraz farklı hocam, hepimizin en büyük korkusu sevdiklerimizi kaybetmek.Evlat acısı en büyük korkum.
Benim demeye çalıştığım da biraz daha buna benziyor klostrofobiden ziyade. Çırpınsan da kurtulamayacağın durumda bulunmak.Bir mağara çukuruna düşmek olabilir. Gerçekten çok gerici bir durum ve beni korkutan şey klostrofobiden ziyade öyle bir durumdaki çaresizlik.
Ben seviyorum o yükseklik hissini, hatta bir şeyler atmayı çok severim yüksekten. Kaç saniyede düşüyor falan filan.Onu bilmiyordum. Ben hep dar alanlarla ilgili sanıyordum. Gerçekten fena tatsız. Ayrıca yükseklikten de korkmam ama hiçbir güvenlik önlemi olmazsa ve denge gerektiren şeyler olunca da bir kalp gitmiyor değil![]()
Asansörden korkuyorum bir anda arıza verip yukardan aşağı uçacak gibi hissediyorum.Çok dar ve çabalasam da çıkamayacağım bir yere sıkışmaktan korkuyorum, onun dışında fobim var denemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.