Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 2 Kasım 2020 #11 Morgan dedi: Bence gayet güzel olacak ama beklenti yüksek yine birileri ağlayacak. Genişletmek için tıkla... Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise.
Morgan dedi: Bence gayet güzel olacak ama beklenti yüksek yine birileri ağlayacak. Genişletmek için tıkla... Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Kasım 2020 #12 Morgan dedi: Underground 2 remake. Genişletmek için tıkla... UnderGround 2'yi sevmiştim, ancak şöyle güzelinden bir Carbon remake gelse. Tadından yenmez. Hayali bile güzel.
Morgan dedi: Underground 2 remake. Genişletmek için tıkla... UnderGround 2'yi sevmiştim, ancak şöyle güzelinden bir Carbon remake gelse. Tadından yenmez. Hayali bile güzel.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #13 Kemânkeş- dedi: Boş. Sony ınteractive entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise. Genişletmek için tıkla... Heryerde var ama bu her şeye ağlayan fanboy örnekleri.
Kemânkeş- dedi: Boş. Sony ınteractive entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise. Genişletmek için tıkla... Heryerde var ama bu her şeye ağlayan fanboy örnekleri.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 2 Kasım 2020 #14 Morgan dedi: O zaten Allah'ın emri. Underground 2 remake. Genişletmek için tıkla... Erkenden buglı bir oyun çıkaracaklarına daha geç ve daha az sorunlu çıksın benim için sorun yoktur. Sorun, bu kadar süre geçmesine rağmen sorunlu bir oyun çıkarırlarsa olur.
Morgan dedi: O zaten Allah'ın emri. Underground 2 remake. Genişletmek için tıkla... Erkenden buglı bir oyun çıkaracaklarına daha geç ve daha az sorunlu çıksın benim için sorun yoktur. Sorun, bu kadar süre geçmesine rağmen sorunlu bir oyun çıkarırlarsa olur.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #15 Samotne Ciasteczka dedi: Underground 2'yi sevmiştim, ancak şöyle güzelinden bir Carbon remake gelse. Tadından yenmez. Hayali bile güzel. Genişletmek için tıkla... Carbon> tüm yarış oyunları. Linç is coming.
Samotne Ciasteczka dedi: Underground 2'yi sevmiştim, ancak şöyle güzelinden bir Carbon remake gelse. Tadından yenmez. Hayali bile güzel. Genişletmek için tıkla... Carbon> tüm yarış oyunları. Linç is coming.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 2 Kasım 2020 #16 RDR1 Remake veya RDR3 veya Cyberpunk.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 2 Kasım 2020 #17 Soldier of Fortune remake. Delfa Force: Land Warrior remake. Delta Force: Xtreme remake. Quake 4 remake. Call of Duty: World at War remake.
Soldier of Fortune remake. Delfa Force: Land Warrior remake. Delta Force: Xtreme remake. Quake 4 remake. Call of Duty: World at War remake.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #18 detista dedi: Soldier of fortune remake. Delfa Force: Land Warrior remake. Delta Force: Xtreme remake. Quake 4 remake. Call of Duty: World at war remake. Genişletmek için tıkla... Bir de ben ekliyim prey 2006 remake. Dün bitirdim ve bence en iyi FPS oyunlarından.
detista dedi: Soldier of fortune remake. Delfa Force: Land Warrior remake. Delta Force: Xtreme remake. Quake 4 remake. Call of Duty: World at war remake. Genişletmek için tıkla... Bir de ben ekliyim prey 2006 remake. Dün bitirdim ve bence en iyi FPS oyunlarından.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Kasım 2020 #19 Morgan dedi: Carbon> tüm yarış oyunları. Linç is coming. Genişletmek için tıkla... O kadar değil. Mesela bir GRID'in yerini tutmaz. 360388 dedi: RDR1 Remake veya RDR3 Genişletmek için tıkla... Rockstar'a göre hala GTA V'in sütü bitmedi. Sağamayınca artık yeni oyun çıkartırlar.
Morgan dedi: Carbon> tüm yarış oyunları. Linç is coming. Genişletmek için tıkla... O kadar değil. Mesela bir GRID'in yerini tutmaz. 360388 dedi: RDR1 Remake veya RDR3 Genişletmek için tıkla... Rockstar'a göre hala GTA V'in sütü bitmedi. Sağamayınca artık yeni oyun çıkartırlar.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #20 360388 dedi: RDR1 remake veya RDR3 veya Cyberpunk. Genişletmek için tıkla... RDR3 çıkarsa büyük ihtimalle Jack'i anlatacak ve düşünmesi bile guzel.
360388 dedi: RDR1 remake veya RDR3 veya Cyberpunk. Genişletmek için tıkla... RDR3 çıkarsa büyük ihtimalle Jack'i anlatacak ve düşünmesi bile guzel.