Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise.Bence gayet güzel olacak ama beklenti yüksek yine birileri ağlayacak.
Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise.Bence gayet güzel olacak ama beklenti yüksek yine birileri ağlayacak.
UnderGround 2'yi sevmiştim, ancak şöyle güzelinden bir Carbon remake gelse. Tadından yenmez. Hayali bile güzel.Underground 2 remake.
Boş. Sony ınteractive entertainment tarafından yapılacak bir oyuna karşı beklenti beslememek ayıp, özellikle de bu oyun God of War ise.
Erkenden buglı bir oyun çıkaracaklarına daha geç ve daha az sorunlu çıksın benim için sorun yoktur. Sorun, bu kadar süre geçmesine rağmen sorunlu bir oyun çıkarırlarsa olur.O zaten Allah'ın emri.
Underground 2 remake.
Underground 2'yi sevmiştim, ancak şöyle güzelinden bir Carbon remake gelse. Tadından yenmez. Hayali bile güzel.
Soldier of fortune remake.
Delfa Force: Land Warrior remake.
Delta Force: Xtreme remake.
Quake 4 remake.
Call of Duty: World at war remake.
O kadar değil. Mesela bir GRID'in yerini tutmaz.Carbon> tüm yarış oyunları.
Linç is coming.
Rockstar'a göre hala GTA V'in sütü bitmedi. Sağamayınca artık yeni oyun çıkartırlar.RDR1 Remake veya RDR3
RDR1 remake veya RDR3 veya Cyberpunk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.