En çok gezmek istediğiniz şehir ve nedenleri?

Güneydoğu Anadolu’da inanç turizmi yapmayı planlıyorum. Farklı kültürleri bir arada görmek güzel olur. İstanbul da aynı şekilde.

Adana çünkü internette gördüğüm sokak yemekçileri ağzımı sulandırıyor resmen.

Hoşbulduk. Evet bayağı bir yakın olmuş.

Kendi ülkem içerisinde İstanbul = tarih açısından oldukça değerli.
Yurt dışı için konuşmak gerekirse, iskandinavya tarafları, yine aynı nedenden, tarih.

Güneydoğu Anadolu’da inanç turizmi yapmayı planlıyorum.
İlginç bir neden.
Adana çünkü internette gördüğüm sokak yemekçileri ağzımı sulandırıyor resmen.
Hocam maalesef ki, ülkemizdeki et yemekleri güzel olsa da fiyatına göre gramajları çok az ve etler lezzetli değil. Şahsen ben et yemek için Sırbistan'ı tercih ederdim. Orada et yemeği söylemiştim bir tabak içinde değil büyük bir kase içinde gelmişti ve ben yemeğin yarısında doymuştum ama hala yiyordum çünkü o kadar güzel et yememiştim hayatımda. Ayrıca, sos vs. her şey dahil 15 euro ödedim yemeğe. Orada çalışan birinn gözüyle baktığımızda gayet ideal bir fiyatlandırma. Hele ki, o gramaja göre.
Yurt dışı için konuşmak gerekirse, iskandinavya tarafları, yine aynı nedenden, tarih.
Norslar yada diğer adıyla Vikingler, yağmalayıcı, istilacı ve barbar bir halk oldukları için İskandinavya kıtasında tarihi anımsatacak yapıt, anıt gibi şeyler pek fazla bulunmamakta. Her yer buram buram tarih koksun istiyorsanız London, Roma yada Toledo şehirleri idealdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…