@MaNsİoN35 hoş geldiniz konuya hocam. Sizinkine benzer bir konu ama daha detaylı bence.
Güzel şehirler ancak nedenlerini de yazarsanız daha fazla eğleniriz diye düşünüyorum.
Neden klişe olsun ki? New York'a ben de gitmek isterim. Şehir hayatını çok sevenlerin listesinin başında olabilir normal ve Central Park, Metropollitan Sanat Müzesi, Times Square vb. yerler var. Bunlar ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken yerler. Ayrıca, Chinatown var tabii ki orayı da görmeyi çok isterim.
Orta Amerika ve Güney Amerika kıtasındaki ülkeler Ilıman Nemli İklim veya Nemli Ekvatoral İklime sahiptir. Hocam yani söylediğiniz şehir Kolombiya'da fakat Orta Amerika'daki Panama ülkesinde de veya Kolombiya ile aynı kıtada olan Brezilya'da da aynı iklimi bulabilirsiniz.
Eğer tarihi yapıları görmek istiyorsanız zaten listenizin başındakilerden biri Saint Petersburg olmalı çünkü orada göreceğiniz sergi ve mimari kalitesini, seviyesini çok beğeneceksiniz ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim Barcelona tarihi eser konusunda daha önde olan şehirlerden biri yine de Saint Petersburg'u tercih ederim çünkü atmosferi bir başka.
Çok güzel seçenekler hocam. Ben de Assassin's Creed 2 oynarken Floransa'ya tekrar gitmek istedim, gerçekten oyunlar çok etkiliyor insanı.
Paris'teki şatolardan biri de Disneyland mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Türkiye'nin en büyük Lunaparkına gitseniz dahi Disneyland'daki eğlencenin çeyreğini bile bulamazsınız.
Kimin için yeri başka olmaz ki? Katedraliyle, meydanıyla, köprüleriyle, Uffizi ile İtalya'daki en görkemli şehirlerden biri sonuçta.
Houston, ASTROWORLD Theme Park yaz çıkar.Güzel şehirler ancak nedenlerini de yazarsanız daha fazla eğleniriz diye düşünüyorum.
İlginç bir neden.Güneydoğu Anadolu’da inanç turizmi yapmayı planlıyorum.
Hocam maalesef ki, ülkemizdeki et yemekleri güzel olsa da fiyatına göre gramajları çok az ve etler lezzetli değil. Şahsen ben et yemek için Sırbistan'ı tercih ederdim. Orada et yemeği söylemiştim bir tabak içinde değil büyük bir kase içinde gelmişti ve ben yemeğin yarısında doymuştum ama hala yiyordum çünkü o kadar güzel et yememiştim hayatımda. Ayrıca, sos vs. her şey dahil 15 euro ödedim yemeğe. Orada çalışan birinn gözüyle baktığımızda gayet ideal bir fiyatlandırma. Hele ki, o gramaja göre.Adana çünkü internette gördüğüm sokak yemekçileri ağzımı sulandırıyor resmen.
Norslar yada diğer adıyla Vikingler, yağmalayıcı, istilacı ve barbar bir halk oldukları için İskandinavya kıtasında tarihi anımsatacak yapıt, anıt gibi şeyler pek fazla bulunmamakta. Her yer buram buram tarih koksun istiyorsanız London, Roma yada Toledo şehirleri idealdir.Yurt dışı için konuşmak gerekirse, iskandinavya tarafları, yine aynı nedenden, tarih.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.