En çok hangi konunuz tuttu?

1648143957020.png

4,000 civarı bir tıklanma sayısı var. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 konum 4,000 civarı görüntülendi.

@Silinen üye bu konu gerçekten iyi tuttu. O gün kafama esti, öylesine yaşadığım bir anıyı anlatayım dedim. Demek ki yaşayan çokmuş bu tarz anıları.

Hocam ben okurken normal okur edasıyla okuduğum için yazma isteği duymuştum. Millet de kendince bir şeyler yazmış ama o süre içerisinde baya etkileşim olmuş. İçinde güzel mesajlarda vardı.

@Silinen üye bir o kadar daha tutan konum var.

87 bin civarı görüntülenme aldı. Millet konu sürekli hortlamış benzeri yorumlar yazınca moderatörler konuyu kilitledi.

1648144147118.png

Bu yoruma anlık bir kahkaha atmıştım o anki üzgünlükle. @eth bu yazıyı okuyorsan da Tanrı da seni güldürsün :D

@Silinen üye bir o kadar daha tutan konum var.

87 bin civarı görüntülenme aldı. Millet konu sürekli hortlamış benzeri yorumlar yazınca moderatörler konuyu kilitledi.

Eki Görüntüle 1341109

Bu yoruma anlık bir kahkaha atmıştım o anki üzgünlükle. @eth bu yazıyı okuyorsan da Tanrı da seni güldürsün :D
Hocam siz o zaman bugunu bulmuşsunuz 🙃.

@Silinen üye aslında bugla alakalı bir şey değil. Bu yaşadıklarımı anlatırsam benim için problem olmayacak şeyler. Kaldı ki "Hayatımda dönüm noktası olan olay" konudaki adı geçen şahıslar büyük ihtimalle bu forumu bile bilmiyordur. Şaka bir yana Google aramasında en üstte çıkıyor, bir bakıyorlar bu konuyu bularak beni buluyorlar. Belli mi olur? :D Millet de benzer şeyleri çok fazla yaşayınca konular görüntülenme alıyor, tek bu forumda değil. Bu sorunları yaşayan bir sürü kişi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı