Hala macro dolu zaten ancak ben CS de ki hileleri gördükten sonra MC dekilere bir şey demiyorum. Adam duvarın arkasından taramaya başlıyor koşaa koşa vuruyor.
Bugün arkadaşlarla muhabbeti geçti forumda da bir sorayım dedim, yıllardır neredeyse tüm oyunları oynamışımdır ama CS:GO kadar hile gördüğüm bir oyun olmadı, her oyunu geçtim bazen tek maçta takımda 3-4 kişinin hile olduğu bile oluyordu. Sizde peki?
CS:GO fakat eskisi kadar karşıma gelmiyor düzeldi eskiye göre onun dışında pek Online oyunlarda çok uzman olmadığım için anlamıyorum hile olsalarda bu arada karşınıza 5 kişi hile gelme olasılığı imkansız maalesef CS:GO kitlesi öğrenmiş bir bahane hile hile diye iyi oynayan adamlar bile hile oldu defalarca report yemekten bıktım ben.
CS:GO fakat eskisi kadar karşıma gelmiyor düzeldi eskiye göre onun dışında pek Online oyunlarda çok uzman olmadığım için anlamıyorum hile olsalarda bu arada karşınıza 5 kişi hile gelme olasılığı imkansız maalesef CS:GO kitlesi öğrenmiş bir bahane hile hile diye iyi oynayan adamlar bile hile oldu defalarca report yemekten bıktım ben.
Yıl 2016-2017 falan bi rank maçına girdik arkadaşlarla, karşıda 4 kişi topaç gibi dönüyolar bi el biri herkesi 2 saniyede falan öldürüyo midden, diğer el diğeri, şu anda dediğin gibi çok nadir denk geliyor.
Yıl 2016-2017 falan bir rank maçına girdik arkadaşlarla, karşıda 4 kişi topaç gibi dönüyolar bir el biri herkesi 2 saniyede falan öldürüyor midden, diğer el diğeri, şu anda dediğin gibi çok nadir denk geliyor.
Hocam zaten o zamanlar kesinlikle öyle o zaman hem karşıda hem bizim takımda oluyordu fakat şu an öyle bir şey yapamazlar direk VAC yerler şu an genelde legit oynayan var ama şu an için karşıda 5 IDE hile demek komik.
Bugün arkadaşlarla muhabbeti geçti forumda da bir sorayım dedim, yıllardır neredeyse tüm oyunları oynamışımdır ama CS:GO kadar hile gördüğüm bir oyun olmadı, her oyunu geçtim bazen tek maçta takımda 3-4 kişinin hile olduğu bile oluyordu. Sizde peki?