N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #21 Zinederon dedi: Oyun da oynarsın film de izlersin, yırtılma problemi olursa V-sync açarsın. MX Linux – Midweight Simple Stable Desktop OS mxlinux.org Genişletmek için tıkla... 3 tane sürüm var Xfce, KDE, Fluxbox hangisini kurayım?
Zinederon dedi: Oyun da oynarsın film de izlersin, yırtılma problemi olursa V-sync açarsın. MX Linux – Midweight Simple Stable Desktop OS mxlinux.org Genişletmek için tıkla... 3 tane sürüm var Xfce, KDE, Fluxbox hangisini kurayım?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #22 Noodleyiyenkel dedi: 3 tane sürüm var Xfce, KDE, Fluxbox hangisini kurayım? Genişletmek için tıkla... Xfce kurun.
Noodleyiyenkel dedi: 3 tane sürüm var Xfce, KDE, Fluxbox hangisini kurayım? Genişletmek için tıkla... Xfce kurun.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #23 Zinederon dedi: Xfce kurun. Genişletmek için tıkla... Böyle sayfa açıldı ne yapacağım?
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #24 Noodleyiyenkel dedi: MX Linux da oyun oynar mıyım film izler miyim? Sistemimi paylaştım sizle. Linux Mint Xfce yüklemiştim ağır oyunlar kasıyordu Windows da çalışan oyun Linux Mint Xfce de kasıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz zaten oyun için yeterli bir sistem değil kasmasının sebebi işletim sistemi değil donanım yetersizliği.
Noodleyiyenkel dedi: MX Linux da oyun oynar mıyım film izler miyim? Sistemimi paylaştım sizle. Linux Mint Xfce yüklemiştim ağır oyunlar kasıyordu Windows da çalışan oyun Linux Mint Xfce de kasıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz zaten oyun için yeterli bir sistem değil kasmasının sebebi işletim sistemi değil donanım yetersizliği.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #25 Kralmelo dedi: Sisteminiz zaten oyun için yeterli bir sistem değil kasmasının sebebi işletim sistemi değil donanım yetersizliği. Genişletmek için tıkla... Windows da oyun oynuyorum ama linux da oyun oynayamıyorum. Fakirim bilgisayar alacak param yok. İşsizim.
Kralmelo dedi: Sisteminiz zaten oyun için yeterli bir sistem değil kasmasının sebebi işletim sistemi değil donanım yetersizliği. Genişletmek için tıkla... Windows da oyun oynuyorum ama linux da oyun oynayamıyorum. Fakirim bilgisayar alacak param yok. İşsizim.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #26 Noodleyiyenkel dedi: Eki Görüntüle 1376853 Böyle sayfa açıldı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sistemimiz 32 bit ise 2.'yi seçin.
Noodleyiyenkel dedi: Eki Görüntüle 1376853 Böyle sayfa açıldı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sistemimiz 32 bit ise 2.'yi seçin.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #27 Zinederon dedi: Sistemimiz 32 bit ise 2.'yi seçin. Genişletmek için tıkla... 64 bit hangisini seçeyim?
Zinederon dedi: Sistemimiz 32 bit ise 2.'yi seçin. Genişletmek için tıkla... 64 bit hangisini seçeyim?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #28 Noodleyiyenkel dedi: İşsizim. Genişletmek için tıkla... İnşallah iş bulursunuz ne mezunusunuz? Noodleyiyenkel dedi: 64 bit hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... 64 bit ise 1.'yi seçin. Son düzenleme: 3 Mayıs 2022
Noodleyiyenkel dedi: İşsizim. Genişletmek için tıkla... İnşallah iş bulursunuz ne mezunusunuz? Noodleyiyenkel dedi: 64 bit hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... 64 bit ise 1.'yi seçin.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #29 Zinederon dedi: İnşallah iş bulursunuz ne mezunusunuz? 64 ise 1.'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Engelliyim memurluk okuyorum.
Zinederon dedi: İnşallah iş bulursunuz ne mezunusunuz? 64 ise 1.'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Engelliyim memurluk okuyorum.
moloch Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 13 Yer Database Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reverse Engineering & Malware Analysis 3 Mayıs 2022 #30 Noodleyiyenkel dedi: Buna göre linux dağıtımı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... yukarida artix + dwm onerilmis artix veya arch + dwm kurabilirsin sana kalmis. eger wm istemiyorsan de kuracaksan linux mint oneririm.
Noodleyiyenkel dedi: Buna göre linux dağıtımı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... yukarida artix + dwm onerilmis artix veya arch + dwm kurabilirsin sana kalmis. eger wm istemiyorsan de kuracaksan linux mint oneririm.