3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Aralık 2023 #11 Windows 10. art arda 4 kez mavi ekran yemiştim. Fakat o sorun valoranttaydı galiba
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 3 Aralık 2023 #12 M3rt0o dedi: Güncel sürümler olmasa millet xp ya da 7 den vazgeçmez okuduğum bir yazıya göre 11 bile çok kullanan yokmuş Genişletmek için tıkla... Destegi kesmese Microsoft insanlar hala kullanirdi bence. 8.1'den sonra bence 11 cok daha iyi.
M3rt0o dedi: Güncel sürümler olmasa millet xp ya da 7 den vazgeçmez okuduğum bir yazıya göre 11 bile çok kullanan yokmuş Genişletmek için tıkla... Destegi kesmese Microsoft insanlar hala kullanirdi bence. 8.1'den sonra bence 11 cok daha iyi.
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2023 #13 M3rt0o dedi: Güncel sürümler olmasa millet xp ya da 7 den vazgeçmez okuduğum bir yazıya göre 11 bile çok kullanan yokmuş Genişletmek için tıkla... Keşke şuan Windows 7 tüm programları çalıştırsa da Windows 7 kullansam... Windows 95 tek mavi ekran hatası aldığım sistemdi. Onu da bilerek yapmıştım
M3rt0o dedi: Güncel sürümler olmasa millet xp ya da 7 den vazgeçmez okuduğum bir yazıya göre 11 bile çok kullanan yokmuş Genişletmek için tıkla... Keşke şuan Windows 7 tüm programları çalıştırsa da Windows 7 kullansam... Windows 95 tek mavi ekran hatası aldığım sistemdi. Onu da bilerek yapmıştım
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #14 388526 dedi: Windows 10. art arda 4 kez mavi ekran yemiştim. Fakat o sorun valoranttaydı galiba Genişletmek için tıkla... Bende Valorant'tan dolayı IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL yiyip duruyordum. Vanguard'ı silip geri yükledim düzeldi.
388526 dedi: Windows 10. art arda 4 kez mavi ekran yemiştim. Fakat o sorun valoranttaydı galiba Genişletmek için tıkla... Bende Valorant'tan dolayı IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL yiyip duruyordum. Vanguard'ı silip geri yükledim düzeldi.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 3 Aralık 2023 #15 XP'den beri hiç mavi ekran hatası almadım. Sık bilgisayar kullanan bir insan değilim belki bundan kaynaklıdır.
XP'den beri hiç mavi ekran hatası almadım. Sık bilgisayar kullanan bir insan değilim belki bundan kaynaklıdır.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 3 Aralık 2023 #16 11 de 4 kere art arda 3 kerede 4 gün içinde yemiştim.
M3rt0o Decapat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 992 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #17 EmirElibol dedi: XP'den beri hiç mavi ekran hatası almadım. Sık bilgisayar kullanan bir insan değilim belki bundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda gezinebiliyor musun bir tane videoi izledim google Chrome da hiç bir yere girilemiyordu hala destekleyen tarayacılar varsa bilmiyorum
EmirElibol dedi: XP'den beri hiç mavi ekran hatası almadım. Sık bilgisayar kullanan bir insan değilim belki bundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda gezinebiliyor musun bir tane videoi izledim google Chrome da hiç bir yere girilemiyordu hala destekleyen tarayacılar varsa bilmiyorum
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 3 Aralık 2023 #18 M3rt0o dedi: Tarayıcıda gezinebiliyor musun bir tane videoi izledim Google Chrome da hiçbir yere girilemiyordu hala destekleyen tarayacılar varsa bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Şu an Windows 10 kullanıyorum. Arada Edge'in kafayı yemesi dışında sorun yaşamadım.
M3rt0o dedi: Tarayıcıda gezinebiliyor musun bir tane videoi izledim Google Chrome da hiçbir yere girilemiyordu hala destekleyen tarayacılar varsa bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Şu an Windows 10 kullanıyorum. Arada Edge'in kafayı yemesi dışında sorun yaşamadım.
M3rt0o Decapat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 992 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #19 SebastianRaikkönen dedi: Keşke şuan Windows 7 tüm programları çalıştırsa da Windows 7 kullansam... Windows 95 tek mavi ekran hatası aldığım sistemdi. Onu da bilerek yapmıştım Genişletmek için tıkla... Yeni iletişim sistemlerinin tutmadığını üreticiye kullanıcılar boykot aracılığıyla gösterseler de eski Windowslara destek haberi görsek hiç fena olmazdı sonuçta kullanıcı karar veriyor demi herkesin kendi kararı
SebastianRaikkönen dedi: Keşke şuan Windows 7 tüm programları çalıştırsa da Windows 7 kullansam... Windows 95 tek mavi ekran hatası aldığım sistemdi. Onu da bilerek yapmıştım Genişletmek için tıkla... Yeni iletişim sistemlerinin tutmadığını üreticiye kullanıcılar boykot aracılığıyla gösterseler de eski Windowslara destek haberi görsek hiç fena olmazdı sonuçta kullanıcı karar veriyor demi herkesin kendi kararı
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2023 #20 M3rt0o dedi: Güncel sürümler olmasa millet xp ya da 7 den vazgeçmez okuduğum bir yazıya göre 11 bile çok kullanan yokmuş Genişletmek için tıkla... Yok be hocam düzgün sürücü yok artık yeni parçalar çıkıyor ne de olsa. Üstelik hiçbir destek yazılımı (Java gibi şeyler) çalışmıyor düzgün artık.
M3rt0o dedi: Güncel sürümler olmasa millet xp ya da 7 den vazgeçmez okuduğum bir yazıya göre 11 bile çok kullanan yokmuş Genişletmek için tıkla... Yok be hocam düzgün sürücü yok artık yeni parçalar çıkıyor ne de olsa. Üstelik hiçbir destek yazılımı (Java gibi şeyler) çalışmıyor düzgün artık.