En çok saatiniz olan oyun

Multi oynamıyorum zaten. En son multi oynadığımda, güncel oyunlar Half Life 1 ve ilk CS di :) Single olarakta tahmini olarak;

Doom 2
Diablo 2
Borderlands serisi (özellikle 2)
Stalker serisi (bir sürü ayrı mod oynamıştım)
Gta San Andreas
Fallout 4
Commandos Behind Enemy Lines
Commandos Beyond The Call Of Duty

IMG_20190318_122639.jpg

The Elder Scrolls V: Skyrim olsa gerek. Keşvetmeyi sevdiğim için her köşesini bucağını, her görevini, her detayını sonuna kadar araştırarak oynadığım bir oyun. Ben oyuna ne kadar gömülürsem, oyun beni o kadar içine çekiyor. Hikayeli oyunları seviyorum.

Son bir aydır Grim Dawn oynuyordum. level 84 olmuştum. (70-80 saat oynamışımdır) Baktım günde 2-3 saatimi alıyor ve tüm ARPG ve RPG oyunları gibi anlamsız. Oyna oyna aynı şey, sıkılmıyorsun çünkü alışkanlık yapıyor. Bende kurtulmak için, hem oyunu hemde karakterimi komple kaldırdım biraz önce :) Diablo 2 de de 2 ay falan oynayıp Hellde bitirip, SHIFT+DELETE yapmıştım. Bundan sonra RPG ve ARPG yok. Olsada, ilk zorluk derecesinde bitirdikten sonra uninstall. Single Player, açık dünya FPS ve survivallere devam.

Geçirdiğim güzel zamanlar olsa da, arkama dönüp baktığımda zamanımı çöpe attığımı düşünüyorum. Bu arada hesapladım toplam 3 ay oynamışım.

Dosya Ekleri

• kkk.PNG
    kkk.PNG
    16,1 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı