En çok tercih edilen yazılım dili hangisi?

Merhaba hocam 4 senede üniversite hayatında Python + Java + C+ bu 3 dili ileri derece öğrenmek mümkün mü 4senede?
C'nin şu anki durumunu bilmiyorum vallahi ama Java, C#, Python ile birlikte iyi gider. Zaten bir dili çok iyi bilen diğerine alışıyor. Özellikle C# ile Java aynı. Pyhton'da nesneye dayalı programlama mantığı olduğu için kolay kavrasın ama çok verimli çalışmak lazım.

C'nin şu anki durumunu bilmiyorum vallahi ama Java, C#, Python ile birlikte iyi gider. Zaten bir dili çok iyi bilen diğerine alışıyor. Özellikle C# ile Java aynı. Pyhton'da nesneye dayalı programlama mantığı olduğu için kolay kavrasın ama çok verimli çalışmak lazım.
teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diye :D ben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20

teşekkür ederim peki bu sene üni başlayağcaım yaş 20-21(eski bölümümü bırakacağım sevmediğim için) yazılıma başlamak için 20-21 yaş çok mu geç ? yani geç mi kaldım sizce yaş olarak
Hayır kalmadın. Bizim üniversite de amcalar geliyor yazılım öğrenmeye.

teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diye :D ben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20.
Hedefin öğrenmek değil o dilde bir proje hazırlayabilecek seviyeye gelmen lazım. Süreyi senin çalışman belirler. Bunları nerden bildiğimi sorarsan çok Can Değer izledim şu videoya bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı