C'nin şu anki durumunu bilmiyorum vallahi ama Java, C#, Python ile birlikte iyi gider. Zaten bir dili çok iyi bilen diğerine alışıyor. Özellikle C# ile Java aynı. Pyhton'da nesneye dayalı programlama mantığı olduğu için kolay kavrasın ama çok verimli çalışmak lazım.Merhaba hocam 4 senede üniversite hayatında Python + Java + C+ bu 3 dili ileri derece öğrenmek mümkün mü 4senede?
teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diyeC'nin şu anki durumunu bilmiyorum vallahi ama Java, C#, Python ile birlikte iyi gider. Zaten bir dili çok iyi bilen diğerine alışıyor. Özellikle C# ile Java aynı. Pyhton'da nesneye dayalı programlama mantığı olduğu için kolay kavrasın ama çok verimli çalışmak lazım.
Yan Java'yı öğrendin ya güzelce. Diğerleri de Java gibi gelir. Kolayca halledersin.teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diyeben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20
teşekkür ederim peki bu sene üni başlayağcaım yaş 20-21(eski bölümümü bırakacağım sevmediğim için) yazılıma başlamak için 20-21 yaş çok mu geç ? yani geçmi kaldım sizce yaş olarakYan Java'yı öğrendin ya güzelce. Diğerleri de Java gibi gelir. Kolayca halledersin.
Python ve Java için hangi program gerekli Visual code dışında
Hayır kalmadın. Bizim üniversite de amcalar geliyor yazılım öğrenmeye.teşekkür ederim peki bu sene üni başlayağcaım yaş 20-21(eski bölümümü bırakacağım sevmediğim için) yazılıma başlamak için 20-21 yaş çok mu geç ? yani geç mi kaldım sizce yaş olarak
Hayır kalmadın. Bizim üniversite de amcalar geliyor yazılım öğrenmeye.
Hedefin öğrenmek değil o dilde bir proje hazırlayabilecek seviyeye gelmen lazım. Süreyi senin çalışman belirler. Bunları nerden bildiğimi sorarsan çok Can Değer izledim şu videoya bakabilirsin.teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diyeben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.