En çok yapılan imla hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Özellikle dikkatimi çeken ve bilgilendirme yapmayı ihtiyaç duyduğum bir imla hatası var. Bazı konularda iki farklı ürünle ilgili soru sorarken "2" olarak yazanlar var. Örneğin; "Bu 2 ürün arasında sizce hangisini almalıyım?". Burada rakam yerine lütfen kelime olarak "iki"yi kullanalım. Uygun olanı budur. Çok ceza alan arkadaş var. Biraz daha dikkat lütfen:)

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar,

Özellikle dikkatimi çeken ve bilgilendirme yapmayı ihtiyaç duyduğum bir imla hatası var. Bazı konularda iki farklı ürünle ilgili soru sorarken "2" olarak yazanlar var. Örneğin; "Bu 2 ürün arasında sizce hangisini almalıyım?". Burada rakam yerine lütfen kelime olarak "iki" 'yi kullanalım. Uygun olanı budur. Çok ceza alan arkadaş var. Biraz daha dikkat lütfen:)
Sanırım sizin de ''iki'' 'yi yerine ''iki''yi yazmanız gerekiyordu.

Forumda farklı ülke kullanıcıları da var. Onların sıkıntısı daha büyük. Azeri bir arkadaşımız derdine şifa bulmak için geliyor sıkıntısına sıkıntı katıp gidiyor. Mobilden giren kullanıcıları söylemiyorum bile :D

Forumda farklı ülke kullanıcıları da var. Onların sıkıntısı daha büyük. Azeri bir arkadaşımız derdine şifa bulmak için geliyor sıkıntısına sıkıntı katıp gidiyor. Mobilden giren kullanıcıları söylemiyorum bile :D
Ben mobilden girip gayet rahat derdimi anlatabiliyorum, ne tür problem olabilir ki? :D

Bu forumda kurallar çok katı. Bu biraz rahatsız edici. Ve banlamalar çok uzun sürüyor. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı