Rehber En Detaylı Rehber! Oyun için mouse nasıl seçilir?

30G ivme denmiş, o kadar şey denmiş ama bir insan bu limitlere ne kadar çıkabilir ki? Insanların dayanabilecekleri maksimum G kuvveti bile 9 iken 30G'lik ivmelenmeye yaratacak kol Dünya'da yok. Ofis faresi gayet yeterli.

30G ivme denmiş, o kadar şey denmiş ama bir insan bu limitlere ne kadar çıkabilir ki? Insanların dayanabilecekleri maksimum G kuvveti bile 9 iken 30G'lik ivmelenmeye yaratacak kol Dünya'da yok. Ofis faresi gayet yeterli.
Sadece ivmeye bakmamak gerekiyor. Çift tıklama yapmaması, konulduğu yüzeyde atlama yapmaması, skatez kalitesi, doğrusal düzeltmeler... Günlük kullanımda bile konforu arttıran şeyler bunlar.

30G ivme denmiş, o kadar şey denmiş ama bir insan bu limitlere ne kadar çıkabilir ki? Insanların dayanabilecekleri maksimum g kuvveti bile 9 iken 30G'lik ivmelenmeye yaratacak kol dünya'da yok. Ofis faresi gayet yeterli.

Adı üstüne ofis faresi ayrıca IPS ve gnin daha yüksek olması istenilen bir şey. Ofis farelerinde bu değerler çok düşük olduğundan düşük hassasiyet ile ani hareketler yaparsanız fare yavaş dönme, karakterin aniden yere bakması gibi sorunlar olur. Oyun farelerindeki sensörler hızlı hareketlerde okumada hata yapmaması için özel dizayn edilmiştir. Bunun haricinde ofis farelerinin sensörleri kötü olduğundan dolayı açı düzeltme acceleration deceleration filtreleme gibi düzeltmeler ile gelirler. Bu düzeltmelerden dolayı da fare ile aim almanız zorlaşır, kas hafızası yapmanız imkansız hale gelir.

Son düzenleme:
El ölçülerimiz aynı sayılır benim de 17 ye 8 hangi fare ve tutuş şeklini kullanıyorsun hocam merak ettim.

Xantares zamanında Microsoft Mouse kullanmış diye bir söylenti var ama bilemedim.

Son düzenleme:
Xantares yıllarca Microsoft mouse kullanmış diye bir söylenti var ama bilemedim.

Xantares zamanında Microsoft mouse kullanmış diye bir söylenti var ama bilemedim.

Söylediğin mouse 5TL'lik mouse değil ki zamanının en iyi mouselarından birisi tabii ki de kullanabilir, 5TL'lik mouse kullanan profesyonel oyuncu var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…