Rehber En Detaylı Rehber! Oyun için mouse nasıl seçilir?

Bu arada takılma yapmayan g102 prodigy modelini gösterdim (mercury sensöre sahip) lightsync almanızı önermiyorum sensörü kötü, takılma yapıyor.

Dün Zowie FK 2 B oyuncu faresini satın aldım. Fakat sizin belirtmiş olduğunuz IPS ve G sensör bilgilerini bulamadım. Rate ve DPI bilgisi var yalnızca. Bunları başka nerede bulabilirim kendi resmi sitesinin dışında? Umarım iyi bir mouse tercihi yapmışımdır.

Pixart PWM3360 sensör var 250IPS 50G ben söyleyeyim. 1000Hz olarak çalışıyor.

Ben bana uyum sağlayacak mouse yerine yorumları iyi olan bir mouse alıp kendim mouse'a uyum sağlıyorum.

Pixart PWM3360 sensör var 250IPS 50G ben söyleyeyim. 1000Hz olarak çalışıyor.
Desene kötü seçim. Keşke Rival 600 veya Logitech G502 Hero alsaymışım. Neyse sağlık olsun. Piyasa değerinin üstünden aldım hemde 1400 liraya.

Ben bana uyum sağlayacak mouse yerine yorumları iyi olan bir mouse alıp kendim fareye uyum sağlıyorum.

Bu durum her zmaan geçerli olmuyor adamın mesela eli küçük fingertip oynuyor gidiyor G502 veya MX518 alıyor. Oynayamıyor sonra satiyor mecburen. Ya da adamın eli büyük palm tutuyor gidiyor Viper Mini alıyor yine oynayamıyor.

Desene kötü seçim. Keşke Rival 600 veya Logitech G502 Hero alsaymışım. Neyse sağlık olsun. Piyasa değerinin üstünden aldım hemde 1400 liraya.
1400Tl çok para g502 ve rival 600 kötü mouse. 1400Tlye zowie önermem ama 600-700 e 2.el öneririm, bu arada her şey sensör değil eğer eline fk tam oluyorsa isterse pixart 3310 sensör olsun fark etmez. Mesela çoğu cs go profesyonel oyuncusu hala a serisi mouse kullanıyor. 130ips 30g olan sensör.

1400TLye ne alınır dersen eline uyuyorsa xm1r ve ya vaxee outset ax, xtrfy m4 vs alınır. Daha ucuza da mouse bulunabilir hyper x haste ve ya Pwnage ultra custom ergo gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…