En Doğru APU Sistem Toplama Tavsiyesi

monaarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar APU sistem toplamak istiyorum ekran kartı almak istemiyorum çünkü çok yüksek oyunlarla işim yok FarCry 5, PUBG Lite, M&B Bannerlord tarzı oyunları 1920x1080'de (orta grafik ayarları da olabilir Ultra vs açmasına gerek yok) kasmadan ortalama en az 45-50 FPS'lerde oynayabileceğim bir sistem istiyorum. İşimi görecek en uygun APU işlemci R3 3200 mü dür R5 2600 mü dür veya başka APU'lar var mı tam bilmiyorum, en uygun işlemci hangisi olur? Bir de bildiğim kadarıyla APU sistem olduğu için RAM'lerin çift slot olması frekansının vs yüksek olması daha iyi oluyor bu sebeple anakartında ilerde yükseltmek vs istediğimde RAM takabilmem için 4 Slot olması ve ekran kartı takmaya müsait olması güzel olur. Farklı farklı sitelerden parçaları alıp kendim toplamam sıkıntı olcağından güvenilir ve uygun fiyatlı bir sitede toplayıp bana link atarsanız çok sevinirim. Hangi kasa alınması lazım hangi PSU takılacak bunları da tam bilmiyorum marka modeller vs bunlarla da ilgili bilgim yok bütçe olarak da yukarıda yazdığım şekilde işimi görecek en uygun sistem nasılsa bütcem o kadar. HDD'ye de gerek yok 256 GB SSD işimi görecektir. Ben baktığımda işlemci soğutucu vs eklemek ister misiniz şeklinde seçenekler de var eklemek gerekir mi gerekmez mi bunu da bilmiyorum :). Şimdiden teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı