Yani en düşük OLED'dir herhalde piyasaki panel tiplerinden ama onu da 10 bin bütçede bulamazsın. TN, VA veya IPS panellerde LCD aydınlatma olduğu için hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum üçü de.
Olur tabii ki 10 bin TL civarın'da laptop önerisi olur
Şarjı iyi giden, hızlı açılan, klasöre tıklayınca hemen açabilen, hoparlörü güzel, stronghold crusader, Warband vs oynatabilen bir şey olsa güzel olur.
OLED güç tüketiminde iyi fakat tek iş monitöre bakmıyor bilgisiyarda tek monitor yok, diğer parçalarınında elektrik harcamasına bakıyor.
Bu arada önerim bilgisiyarı aldıktan sonra güç seçeneklerinden güç tasarrufuna alman eğer performansda sıkıntı yaşarsan dengeli güç planına alabilirsin.
Mesela ben bir siteye girdim epey sitesine oradan filtreleyip kendime bulmak istiyorum en iyisini filtre yaparak nelere dikkat etmem gerekir hangi özellikler'den anlayabilirim?
Mesela ben bir siteye girdim epey sitesine oradan filtreleyip kendime bulmak istiyorum en iyisini filtre yaparak nelere dikkat etmem gerekir hangi özellikler'den anlayabilirim?
Acer Aspire 3 A315-24P-R1X3 Notebook NX.KDEEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Sizin attığınız mı iyidir, bu benim attığım mı iyidir?