En düşük ping sayalayacak internet sağlıyıcı hangisidir?

birtikcsgo

Picopat
Merhaba, şu anda Kablonet fiber 100Mbps download - 10 upload aboneliğim var. Maalesef Kablonet firması bütün Online serverlarda ping değerim +10 ms fazla olduğu için VDSL bağlantıya geçmek istiyorum. VDSL bağlantısı için hangi internet sağlıyıcısı en düşük pingi sağlar? (TTNET, Superonline, vadofone, TurkNet vs.)
Altyapım 50Mbps download 6-8 Mbps upload sağlıyor. En düşük ping sağlayacak internet sağlıyıcı hangisidir? Halihazırda Valorant TR 20 ms CS:GO FACEIT'de (germany) 70 ms ortalama ping değerleriyle oynuyorum. Siz de kendi internet sağlıyıcınız ve ping değerlerinden bahsedebilir misiniz?

Vodafone 50'ye 6 paket kullanıyorum, Valorant TR ortalamam 22 fakat Ping'im artmıyor hiç bu civarlarda dolaşıyor.

Ping olarak en düşük Türk Telekom verir. Çünkü tüm ülkede alt yapısı var. Hız olarak TurkNet veya Superonline.

Kablonet,en iyi alt yapı onda sanırım. Steam indirme verileri vardı ona da bir bakmanı tavsiye ederim.

Atlantisnet- Valorant TR sunucusunda ortalama 9 ping alıyorum.

TurkNet 100 mbsp paketini kullanıyorum, 20 civarlarında dolaşıyor ping.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…