En düşük Windows işlemlerine sahip Windows 10 sürümleri

Makaleler
1
Windows 10 Home kullanıyorum. bilgisayarı sıfırdan başlattığım zaman Windows işlemleri 90 oluyor ve bu beni diğer oyun veya programlarda performans düşüklüğü yaratıyor. tavsiyeniz Windows 10 hangi sürümlerinde?(Home, Pro, 20H2.....)(2004, 1909, 1709) gibi sürümlerden hangisinde performans artışını diğer sürümlerinden daha fazla alırım ve en düşük Windows işlemlerine sahip sürüm hangisidir?

1605114195172.png

1605114218170.png

Ghost Spectre isimli bir YouTube kanalı Windows'un arındırılmış versiyonlarını yaratıyor. Biraz incelerseniz kendinize uygun sürümü rahatlıkla bulabilirsiniz. Yükledikten sonra ek bir ayar yapma gereği duymuyorsunuz.

NOT: Ghost Toolbox isimli yazılımıyla sizde Windows üzerinde oynamalar yapabiliyorsunuz. (Örneğin İşlem merkezini kaldırmak, Microsoft Store silmek, Cortana silmek)

NOT 2: Güncelleştirmeler 2030'a kadar durduruluyor. Yüklemeniz durumunda bilgisayarı yavaşlatabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ReviOS ve Ghost spectre kullandım ikisi de uzun süreli kullanıma uygun değil arka plana adam belki de gizlemiştir bir casus yazılım senin her verini çeker her bilgini kopyalar nasıl güvenip sistemlerinize kuruyorsunuz aklım almıyor. Kendiniz editleyin sistemleri saçma sapan editlenmiş sistemleri kurmaya gerek yok.

Windows 10 Home kullanıyorum. bilgisayarı sıfırdan başlattığım zaman Windows işlemleri 90 oluyor ve bu beni diğer oyun veya programlarda performans düşüklüğü yaratıyor. tavsiyeniz Windows 10 hangi sürümlerinde?(Home, Pro, 20H2.....)(2004, 1909, 1709) gibi sürümlerden hangisinde performans artışını diğer sürümlerinden daha fazla alırım ve en düşük Windows işlemlerine sahip sürüm hangisidir?

Eki Görüntüle 734358

Eki Görüntüle 734360

LTSC yada LTSB kurabilirsiniz. LTSC 1809 sürümünü LTSB ise 1607 sürümünü kullanıyor.

ReviOS ve Ghost spectre kullandım ikisi de uzun süreli kullanıma uygun değil arka plana adam belki de gizlemiştir bir casus yazılım senin her verini çeker her bilgini kopyalar nasıl güvenip sistemlerinize kuruyorsunuz aklım almıyor. Kendiniz editleyin sistemleri saçma sapan editlenmiş sistemleri kurmaya gerek yok.

LTSC yada LTSB kurabilirsiniz. LTSC 1809 sürümünü LTSB ise 1607 sürümünü kullanıyor.
Adam oyun için arıyordu aslında. Bahsettiğin sürümler yeterince eski değil mi sence? Yeni sürümlerle kıyasladığımızda aradaki optimizasyon farkı da fps farkı da ortada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı