En düşük Windows işlemlerine sahip Windows 10 sürümleri

SSD kullanıyorsun. 240 GB'ın en az %20'si boş olsun.
20H2 açılış süresinde fark oluşturdu. Tavsiyem Home + 20H2.
Ben 5400 RPM kullanan bir kişiyim. 20H2 ve sonraki Insider Preview sürümleri gayet stabil. Açılış surem 1 dakika 5 saniye falan oldu 20H2'den sonra.

Bilgisayar yeni olduğundan Windows sadece Windows 10 ve üst sürümleri anakart destekliyor.

Eki Görüntüle 734725

NVMe M.2 SSD kullanıyorum.

Eki Görüntüle 734727

O zaman RAM arttırmak daha mantıklı geliyor dostum zaten 2 GB RAM'in yanık galiba başka bir önerim yok kusura bakma.

Win 7'ye düşürebilirsin ya da RAM arttırırsın Windows 10 aşırı RAM kullanıyor bence de.

Cidden hala Windows 7 kullanan var mı belirtmek isterim Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık öldü bunu anlamalısınız güvenlik güncellemesi namına hiçbir şey gelmiyor artık öyle bir işletim sistemi yok bunu belirtiyim Windows 10 aşırı RAM kullanmıyor abartıyosunuz 3GB RAM'li bir PC yede Windows 10 kurarsan bellek kullanımı tabii ki %90'a çıkar madem menmun değilsiniz Windows 10'dan sizde Windows 8.1 geçebilirsiniz ya da Linux işletim sistemine geçin.

Cidden hala Windows 7 kullanan var mı belirtmek isterim Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık öldü bunu anlamalısınız güvenlik güncellemesi namına hiçbir şey gelmiyor artık öyle bir işletim sistemi yok bunu belirtiyim Windows 10 aşırı RAM kullanmıyor abartıyosunuz 3GB RAM'li bir PC yede Windows 10 kurarsan bellek kullanımı tabii ki %90'a çıkar madem menmun değilsiniz Windows 10'dan sizde Windows 8.1 geçebilirsiniz ya da Linux işletim sistemine geçin.

Sakin ol şampiyon. Şu an hala kullanan bir sürü insan var. Güncelleme almaması daha iyi zaten güncelleme gelince ne oluyor.

Sakin ol şampiyon. Şu an hala kullanan bir sürü insan var. Güncelleme almaması daha iyi zaten güncelleme gelince ne oluyor.

Evet Windows 7 gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi fakat artık öyle bir işletim sistemi yok 'güvenlik' güncellemesi gelmiyor eğer kullanıcı diyorsa benim bilgilerim önemli değil diyorsa kullanabilir.

Arkadaşlar bilgisayarı az önce format attım atmaz olaydım eskisinden beter oldu ):

1605198643363.png

Dosya Ekleri

• 1605198664947.png
    1605198664947.png
    57,2 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı