En düşük Windows işlemlerine sahip Windows 10 sürümleri

Cidden hala Windows 7 kullanan var mı belirtmek isterim Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık öldü bunu anlamalısınız güvenlik güncellemesi namına hiçbir şey gelmiyor artık öyle bir işletim sistemi yok bunu belirtiyim Windows 10 aşırı RAM kullanmıyor abartıyosunuz 3GB RAM'li bir PC yede Windows 10 kurarsan bellek kullanımı tabii ki %90'a çıkar madem menmun değilsiniz Windows 10'dan sizde Windows 8.1 geçebilirsiniz ya da Linux işletim sistemine geçin.

Sen ne atarı yapıyorsun ya ben öneri sundum kardeşim adam ister yapar ister yapmaz orası ona kalmış ve Win 7 600 MB RAM kullanıyor gayet mantıklı güncelleme gelmemesi bir şey değiştirmez bence bu eğer konu sahibine mantıklı gelirse uygular ayrıca ben RAM yükseltmesini de önermişim yani öyle böyle ikisinden birini yapacak bu adam.

Evet Windows 7 gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi fakat artık öyle bir işletim sistemi yok 'güvenlik' güncellemesi gelmiyor eğer kullanıcı diyorsa benim bilgilerim önemli değil diyorsa kullanabilir.
Dostum bilgisayarını iyi kullanırsan, öyle her önüne gelen download tuşuna basıp bir şey indirmezsen zaten güvenlik güncellemesine ihtiyacın kalmayacak eğer sen böyle yapıyorsan W10 kur üstüne bir de bir ton antivirüs programı kur tüm güvenlik güncellemelerini al mazallah hackerlar banka hesabına falan girerler kendini iyice korumuş olursun :D

Dostum bilgisayarını iyi kullanırsan, öyle her önüne gelen download tuşuna basıp bir şey indirmezsen zaten güvenlik güncellemesine ihtiyacın kalmayacak eğer sen böyle yapıyorsan W10 kur üstüne bir de bir ton antivirüs programı kur tüm güvenlik güncellemelerini al mazallah hackerlar banka hesabına falan girerler kendini iyice korumuş olursun :D
Hocam "Güvenlik güncellemesi almıyor" diyen birçok kişinin defender'ı devredışı bıraktığına iddiaya girerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı