En F/P iPhone hangisi?

• Konuyu başlatan 395014
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.431
Ben de biliyorum parasını haketmediğini, aralarından en F/P'sini arıyorum.

Belirli bir bütçem yok hocam. Her türlü öneriye açığım.
Ben eğer IOS deneyimlemeyi çok istemiyorsan Samsung'dan vazgeçme derim. iPhone'a vereceğin parayla S24 al daha iyi.

S24 30K civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve o fiyata iPhone 11 ya da 12 vardı.

Iphone 16 bana kalırsa. 15 alsan 5-10 daha ver son çıkanı al diyeceğiz. 13'ün altı alınmaz güncellemeleri sorun olacak diye. Bence en mantıklısı 16 büyük ihtimal 6-7 sene güncelleme alacak. sık sık telefon değişen birisi değilsen 7 sene kullanırsın.

Ben eğer iOS deneyimlemeyi çok istemiyorsan Samsung'dan vazgeçme derim. IPhone'a vereceğin parayla S24 al daha iyi.

S24 30k civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve o fiyata iPhone 11 ya da 12 vardı.

Hocam benim Samsung'dan soğuma sebebim kronik sorunlu olması. Şu an şarj girişim 25W şarj almıyor. Diğer telefonlarda adaptör çalışıyor ama benim telefonda çalışıyor. Ayrıca bu ilk de değil, bir kere daha olmuştu garantiye gönderdim ama her 5-6 ayda bir garantiye göndermek amelelik gibi geliyor.

iPhone almak yerine Samsung al gibi şeyler demeyin zaten şu an Samsung kullanıyorum ve kronik sorunlu :). F/P bir iPhone arıyorum belirli bir bütçem yok.
Tum Samsung'lar kronik sorunlu degil, kronik sorun dediginiz sey iPhone cihazlarda da olan bir durum. Fp durumuna gelirsek sifir olarak suan iPhone 13, ama iPhone ile fp yine de yan yana gelemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı