iPhone ve F/P... Yan yana bile getiremiyorum.iPhone almak yerine Samsung al gibi şeyler demeyin zaten şu an Samsung kullanıyorum ve kronik sorunlu. F/P bir iPhone arıyorum belirli bir bütçem yok.
Ben de biliyorum parasını haketmediğini, aralarından en F/P'sini arıyorum.iPhone ve F/P... Yan yana bile getiremiyorum.
Belirli bir bütçem yok hocam. Her türlü öneriye açığım.Bütçen ne kadar?
Ben eğer IOS deneyimlemeyi çok istemiyorsan Samsung'dan vazgeçme derim. iPhone'a vereceğin parayla S24 al daha iyi.Ben de biliyorum parasını haketmediğini, aralarından en F/P'sini arıyorum.
Belirli bir bütçem yok hocam. Her türlü öneriye açığım.
Ben eğer iOS deneyimlemeyi çok istemiyorsan Samsung'dan vazgeçme derim. IPhone'a vereceğin parayla S24 al daha iyi.
S24 30k civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve o fiyata iPhone 11 ya da 12 vardı.
Tum Samsung'lar kronik sorunlu degil, kronik sorun dediginiz sey iPhone cihazlarda da olan bir durum. Fp durumuna gelirsek sifir olarak suan iPhone 13, ama iPhone ile fp yine de yan yana gelemez.iPhone almak yerine Samsung al gibi şeyler demeyin zaten şu an Samsung kullanıyorum ve kronik sorunlu. F/P bir iPhone arıyorum belirli bir bütçem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.