En favori saat modeliniz/markanız nelerdir dostlar?

GreenAnon

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlarda yeni tanıştığım insanların nedensizce ilk varsa kullandığı yoksa da hangi saati kullanmak istediğini çok merak ediyorum. Sizin kullandığınız veya sevdiğiniz saat modellerinizi merak ettim, bakınız benim her zaman favorim olacak saat;

1647083122138.png

Casio F-91W gerçekten efsaneleşmiş bir saat.

Dosya Ekleri

• 1647082742368.png
    1647082742368.png
    141,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 1647082767756.png
    1647082767756.png
    141,6 KB · Görüntüleme: 41
Omega Seamaster Diver 300M favorim.

İstediğim model 6400 USD, Türkiye'de 118 bin TL. Yurt dışında 3 aylık asgari ücret, ülkede 3 yıllık asgari ücret.

Bu şartlar altında döviz kazanmadan maalesef sadece favori olarak kalacak.

Omega Seamaster Diver 300M favorim.
Diver 300M değil ama Planet Ocean 600M düşünürsen sana bir güzellik yapabilirim. Sertifikası, yedek parçaları, ahşap kutusuyla tam set olarak duruyor. 6000 metrelik yeni bir model çıktı, ona gözümü diktim de. :D Titanic'in batığına dalarım artık, ne gerek varsa 6000 metreye... 😅

omega-seamaster-planet-ocean-600m-21530402003001-list.jpg

Bu da şimdi göz diktiğim model:

Screenshot_83.png

Diver 300M değil ama Planet Ocean 600M düşünürsen sana bir güzellik yapabilirim.
Teşekkür ederim teklifin için. Denizci modellerinden mavi kadranlı Tissot marka bir saatim var şu anlık. Bir sonraki seçimim siyah kadran olur. Tissot'u da zaten aynı dönemde Omega Seamaster'in yan çarı (asla bir Omega etmez tabii ki) olarak almıştım :D

Günlük kullanımda da siyah kadran Casio Edifice kullanıyorum. Özel günler için daha dikkatli kullanacağım bir siyah kadran yükseltmesi iyi olur ancak fiyatlar gerçekten kur sağ olsun aşırı yüksek geliyor.

Bu arada çoğu markanın deniz serilerinin modelleri çok hoş geliyor bana, direkt gözüm o serilere kayıyor.

Screenshot_46.png

Son düzenleme:
Tissot'u da zaten aynı dönemde Omega Seamaster'in yan çarı (asla bir Omega etmez tabii ki) olarak almıştım.
Bende de ilk Tissot/Seiko diye başlamıştı saat koleksiyonu işi, sonra bir baktım iş Oris, Rado, Maurice Lacroix, Longines gibi markaları da aşıp Omega/Breitling gibi markalara gelmiş... Bence yol yakınken geri dön, bir defa üst düzey bir saat alınca elindekileri yanına yakıştıramıyorsun. Sonra o düzeyde koleksiyon yapacaksın diye paraları saçıyor oluyorsun. Based on a true story. :D

Ben de elimdeki Tissot/Seiko saatlerin çoğunu dağıttım, winder'a diğerlerinin yanına koyasım gelmiyordu. Bu arada hâlâ elimde Powermatic 80 mekanizmalı güzel 2 tane Tissot saat var, modellerini Steam'den atayım müsait olunca. Biraz fazla klasik kaçan modelleri ama beğenirsin belki. Birini sana göndereyim. İngiltere'ye götürmeyeceğim Omega, TAG Heuer ve Breitling hariç diğer saatleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı