Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda.
Razer Strıder Mousepad Quartz Rz02-03810300-r3m1 Fiyatları ve Özellikleri aklımda bu mouse pad var. Bütçe maksimum 1000'e kadar çıkabilirim. Boyut olarak bu boylarda.
İyzico kampanyası devam ediyorsa spirit of aim.
Wraith ne zamandan beri İyzico kampanyası yapıyor?
Speed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile.
Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı
hocam onu gördüm fakat iade edilmiyor ondan kafamda soru oluştuSpeed alırsan Klasse'nin sitesinde normalde 1050TL olan mousepadler çok ufak kusurları olduğu için outlet olarak 680TL'ye satılıyor ufacık baskı hatası var fark edilmez bile.
Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı
Bu Speed mousepadlerde çok fark var mı? Çevirince böyle 10 tur dönüyor mu?
Hocam onu gördüm fakat iade edilmiyor ondan kafamda soru oluştu
yok keyfi degil performans acısından eksigi varsa diyelim onda da iade olmazHocam skateze falan da bağlı internette belki testleri vardır da o kadar 10 tur falan döndüğünü sanmıyorum.
İade derken hocam? Zaten kusurları yakın çekimde göstermişler, keyfi beğenmeyip iade etme olayını diyorsanız ona bir şey diyemem tabii.
Yok keyfi degil performans acısından eksigi varsa diyelim onda da iade olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.