En fazla 1000 TL'ye F/P mouse pad önerisi

brian_moser

Hectopat
Daha fazla  
Klavye: Logitech G413 TKL SE.
Mouse: ASUS ROG Keris Aimpoint.
Ekipmanlarım siyah 4-5 sene önce marketten aldığım 30x70'lik bir mouse pad kullanıyorum ve bu aralar mouse hareket ettirirken zorlanıyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden yeni bir mouse pad arayışına girdim ama kafam çok karıştı. 1K'yi çok geçmek istemiyorum, SteelSeries QCK large ya da Wraith Blade X arasında kaldım. Ama pek karar veremedim, kenarlarının dikişsiz olması da kafamı karıştırıyor.
Genellikle LoL arada CS ve Valorant'ta oynuyorum. Valorant'ta 400DPI 0.6 sens ile oynuyorum. Kontrol padler bana daha uygun olur gibi düşünüyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Klavye: Logitech G413 TKL SE.
Mouse: ASUS ROG Keris Aimpoint.
Ekipmanlarım siyah 4-5 sene önce marketten aldığım 30x70'lik bir mouse pad kullanıyorum ve bu aralar mouse hareket ettirirken zorlanıyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden yeni bir mouse pad arayışına girdim ama kafam çok karıştı. 1K'yi çok geçmek istemiyorum, SteelSeries QCK large ya da Wraith Blade X arasında kaldım. Ama pek karar veremedim, kenarlarının dikişsiz olması da kafamı karıştırıyor.
Genellikle LoL arada CS ve Valorant'ta oynuyorum. Valorant'ta 400DPI 0.6 sens ile oynuyorum. Kontrol padler bana daha uygun olur gibi düşünüyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

SoA Hybrid 1200 liraydı sanırım. Bütçe artarsa alın geçin. Hybrid olmasına rağmen daha çok control yüzeye sahip.

Hocam soa ekipman renkleriyle çok uyumlu olmuyor başka bir öneriniz var mı?

Beyaz seçeneği de uymuyorsa diğerleri hangi renk hocam ? Klasse Pro bakılabilir. Kare olarak Wraith Litepad ya da Blade X olabilir ama X kullanmadığımdan yorum yapmayayım. Blade Y tercih etmeyin, yüzeyi herkese hitap etmiyor.

Beyaz seçeneği de uymuyorsa diğerleri hangi renk hocam? Klasse Pro bakılabilir. Kare olarak Wraith Litepad'ya da Blade X olabilir ama X kullanmadığımdan yorum yapmayayım. Blade y tercih etmeyin, yüzeyi herkese hitap etmiyor.

Hocam bütün ekipmanlarım siyah mouse padi de siyah almak istiyorum. Litepad stoklarda kalmamış Blade X ve SteelSeries QCK large arasında kaldım. Ama ikisinin de kenarı dikişsiz uzun kullanımda bir sorun yaşar mıyım?

Hocam bütün ekipmanlarım siyah mouse padi de siyah almak istiyorum. Litepad stoklarda kalmamış Blade X ve SteelSeries QCK large arasında kaldım. Ama ikisinin de kenarı dikişsiz uzun kullanımda bir sorun yaşar mıyım?

Dikkatli kullanımda sorun olacağını düşünmüyorum. SoA beyaz hybrid ve çok renki bir pad kullanıyorum, güzel renk katıyor aslında.

Noname dikişli bir masayı kaplayan mouse pad alabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. 90x40 aldım ilk, sonrasında 100x50 aldım hala onu kullanıyorum. Sadece mouse için arıyorsanız o kısmı bilmem. Wraith ürünlerine bakabilirsiniz.

Fiyat bütçesinde başka aynı kalitede ürün yok çünkü. :D içeri girince siyah mouse altında atarım fotoğrafını.

Zahmet olacak ama çok iyi olur almışken iyi bir şey almak istiyorum teşekkürler.

Noname dikişli bir masayı kaplayan mouse pad alabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. 90x40 aldım ilk, sonrasında 100x50 aldım hala onu kullanıyorum. Sadece mouse için arıyorsanız o kısmı bilmem. Wraith ürünlerine bakabilirsiniz.

Sadece mouse için arıyorum hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı