En fazla 1000 TL'ye sistem toplamak

Bu bütçeye iyi bir sistem zor. Beklentileriniz nedir ve galiba 2. el toplayacaksınız.

1000 TL'ye aldığın maldan hayır beklememelisin. Bütçeyi arttırıp daha iyi sistem toplamaya çalışmalısın.

Bilgisayarda ne yapacaksın?

Oyun ve yayın düşünüyorum işlemci olarak aklımda direkt olarak Xeon geliyor bu iki konu için ama diğer parçalar konusunda kararsızım

Bu bütçeye iyi bir sistem zor. Beklentileriniz nedir ve galiba 2. el toplayacaksınız.

Evet 2.el veya AliExpress gibi Çin sitelerinden ürün getirtme imkanım var ama hızlı olursa daha iyi olur

Oyun ve yayın düşünüyorum işlemci olarak aklımda direkt olarak Xeon geliyor bu iki konu için ama diğer parçalar konusunda kararsızım

Evet 2.el veya AliExpress gibi Çin sitelerinden ürün getirtme imkanım var ama hızlı olursa daha iyi olur
Monitör ve ekipmanlar dahil mi ?

1000 TL bütçe için oyun belki fakat yayın açmayı pek düşünmeyin. Günümüz oyunları yeterli seviyede oynatacak ekran kartı bile verdiğiniz bütçeyi 200 TL aşıyor maalesef.

Amaan 200 TL zarar vermez olabildiğince fiyat performans olması ön planda 350 TL'ye Xeon X3460 buldum onu kullanacağım ekran kartı da dediğim gibi sonradan da eklenebilir illa hemen 1000 TL'ye canavar bir şey beklemek imkansız maalesef.

Amaan 200 TL zarar vermez olabildiğince fiyat performans olması ön planda 350 TL'ye Xeon X3460 buldum onu kullanacağım ekran kartı da dediğim gibi sonradan da eklenebilir illa hemen 1000 TL'ye canavar bir şey beklemek imkansız maalesef.

Aldığın sistemde 20 saniyede Google açınca şükredersin.

Bütçe arttırmalısın.

Aldığın sistemde 20 saniyede Google açınca şükredersin.

Bütçe arttırmalısın.

Biraz abartmıyor musunuz dolar 20 30 olsa anlarım ama o kadar değil ve 2.el toplayacağım öneri istiyorum zaten bana lütfen gelip Allah yüzüne gülerse Google açar anca PC boot edilir gibi başka şeyler de yazmayın bütçe yok arkadaş ne yapayım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı