En fazla 1000TL'ye %60 klavye önerisi

Hocam ben size Gamakay MK61 öneririm. Kendim de kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Video bana aittir bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ne kadardır kullanıyorsunuz internette bazı tuşlarının çalışmadığıyla ilgili videolar mevcut

ne kadardır kullanıyorsunuz internette bazı tuşlarının çalışmadığıyla ilgili videolar mevcut
Bazı tuşlarının çalışmadığı ile videolar mevcut değil hocam. O videoları araştırdığımda, klavye bozuk gelmiş adam direk videosunu çekmiş. Zaten bir problem oldu mu 90 gün içerisinde iade ve değişim yapılıyor. 1 aydır kullanıyorum problemi yok.

Bazı tuşlarının çalışmadığı ile videolar mevcut değil hocam. O videoları araştırdığımda, klavye bozuk gelmiş adam direk videosunu çekmiş. Zaten bir problem oldu mu 90 gün içerisinde iade ve değişim yapılıyor. 1 aydır kullanıyorum problemi yok.
peki switch seçenkeleri mevcut mu ve değiştirilebilir mi ayrıca royal kludgenin rk61 ya da 68 modellerini nasıl buluyorsunuz

peki switch seçenkeleri mevcut mu ve değiştirilebilir mi ayrıca royal kludgenin rk61 ya da 68 modellerini nasıl buluyorsunuz
Hocam eğer sessiz ve geri dokunuş hissiyatı iyi istiyorsanız, brown switch seçin. Ayrıca bir tuşu bozuldu diyelim, gateron optik switch ile başka istediğiniz blue, brown, ve yellow switch'i takabilirsiniz. RK61 modeli kablosuz, ayrıca PBT pudding keycap kullandığı için MK61 daha öne çıkıyor. Switch olarak, keycap olarak her türlü MK61 öne geçiyor. MK61 daha üstün diyebilirim. MK61 kablosu uzun, kablosuza ihtiyaç yok ise MK61 çok ama çok iyi bir tercihtir.

Hocam eğer sessiz ve geri dokunuş hissiyatı iyi istiyorsanız, brown switch seçin. Ayrıca bir tuşu bozuldu diyelim, gateron optik switch ile başka istediğiniz blue, brown, ve yellow switch'i takabilirsiniz. RK61 modeli kablosuz, ayrıca PBT pudding keycap kullandığı için MK61 daha öne çıkıyor. Switch olarak, keycap olarak her türlü MK61 öne geçiyor. MK61 daha üstün diyebilirim. MK61 kablosu uzun, kablosuza ihtiyaç yok ise MK61 çok ama çok iyi bir tercihtir.
sağolun peki satın alım linki var mıdır bulaıyoru da bir türlü

sağolun peki satın alım linki var mıdır bulaıyoru da bir türlü
Ben banggood adlı siteden aldım. Size ürün listesi veriyor, sizde seçiyorsunuz bedava herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Yani 1 alana + 1 bedava ürün gibi düşünebilirsiniz.

Bence güzel bir seçenek aradığınız gibi olsa gerek.

Evet ben bu klavyede karar kıldım en yakın zamanda alacağım. Vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.

Ben Banggood adlı siteden aldım. Size ürün listesi veriyor, sizde seçiyorsunuz bedava herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Yani 1 alana + 1 bedava ürün gibi düşünebilirsiniz.

Yeni kullanıcılara o kampanya yerine %20'lik indirim kodu gelmiş sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı