xArchemedes
Hectopat
PC topluyorum da en fazla 1100 TL'ye alınabilecek en iyi NVIDIA ekran kartı nedir?
Başkan yapma GTX 1650 aldım yeniİkinci el düşünüyor musunuz? Özel olarak nVidia tercih etme sebebiniz nedir?
GTX 1650 bile vasat bir kart iken bütçenizi aşıyor:
Sanırım AMD ısınıyor fikrini savunan tayfadan veya başka bir ön yargısı var. Kırmak lazım.Özel olarak nVidia tercih etme sebebiniz nedir?
Var Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4G Ekran KartıO bütçeye sıfır güzel kart maalesef yok. İkinci el olarak o bütçeye Nvidia pek önermem ama 1060 3GB var. Onun yerine RX 580 8GB öneririm.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
@mertpivvo O fiyata RX 570 yok şu an.
Bilgisayarımın AMD versiyonu olsaydı kesinlikle onu alırdım. AMD'nin Ryzen işlemcileri ve ekran kartları şu anda durdurulamıyor.Sanırım AMD ısınıyor fikrini savunan tayfadan veya başka bir ön yargısı var. Kırmak lazım.
Benim ekran kartını ısıtmak için UFO soba kullanıyorum. Yine olmuyor. Çözümü paylaşan olursa sevinirim. Hatta GPU hız aşırtma yaptım, 1950 MHz oldu yine ısınmıyor. Ne yapmak lazım acaba?Sanırım AMD ısınıyor fikrini savunan tayfadan veya başka bir ön yargısı var. Kırmak lazım.
Attığım model Nitro+ bu arada. Görmediniz sanırım.Ayrıca linkini attığınız RX 580 8GB modeli 1100 TL benim linkini bıraktığım kart RX 580 MSI modeli 1 yıl garantili, 900 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.