BirXBOXgamer
Femtopat
Daha fazla
Sence şu philips marka olanı alsam beni idare edermi ? Benim için klavyenin küçük boyutta olması ve sağlam olması önemli yani boyle %60 klavyeler gibi çünkü ihtiyacım yok bilgisayarda kullanmayacağımTürkçe-q multimedya tuşlu:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İngilizce-q:
Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 449,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe-q:
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İngilizce-q laptop klavyesi tarzı:
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sence şu Philips marka olanı alsam beni idare eder mi? Benim için klavyenin küçük boyutta olması ve sağlam olması önemli yani boyle %60 klavyeler gibi çünkü ihtiyacım yok bilgisayarda kullanmayacağım.
Ben bayılıyorum o küçük klavyelere büyükleri bana hantal gibi geliyorHepsi sizin ihtiyacınızı karşılar fiyat listesi göründüğü gibi hangisi daha hoşunuza gittiyse onu alın.
Küçük boyutlu çoğu klavye mekanik ve pahalı olduğundan bu bütçede o şekilde bir klavye bulunabilir mi bilemiyorum.
Böyle bir set yapsa işimi görür mü ya da en fazla 70 TL'lik mouse önerir misiniz?
Çok teşekkür ederim attığın modeli baya bi beğendim .Gamenote MS1001 Kablolu RGB Gaming Mouse Siyah | Game Garaj bu Mouse'yi alabilirsiniz.
Vallahi bütçeye göre öneri var bizde. 70₺ ama nasıl iyi mi değil mi ona göre öneride bulunuyoruz, üstte attığım fiyatına göre en iyi mouselerden biri.
Çok teşekkür ederim attığın modeli bayağı bir beğendim.
Kimi mouse 6400K'imi mouse ise 4800 DPI bu DPI değerleri sanırsam hassasiyetle alakalıydı 6400 DPI ile 4800 DPI arasındaki fark nedir benim kullanımıma etki eder mi yoksa en yüksek değer mi?