En fazla 1500 TL dizüstü bilgisayar önerisi

MBirhanM

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2016
Mesajlar
906
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Benim 1500 TL bütçem var fazlasını vermem biraz zor.

Bana bu fiyata kadar önerebileceğiniz bir dizüstü bilgisayar var mı? GTA V oynatacak bir şey olsun istiyorum. Işletim sistemi olmasa da olur yani ingilizce ismiyle FREEDOS diye tabir ediliyor. (Böyle yazmamın sebebi ban yememek o yüzden çok özen gösterdim yazmak için)

Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi işletim sistemi olmadan nasıl GTA V oynamayı düşünüyorsunuz:D İkincisi ve acı olanı, o bütçeye dizüstü alırsan perişan olursun.
 
Birincisi işletim sistemi olmadan nasıl GTA V oynamayı düşünüyorsunuz:D İkincisi ve acı olanı, o bütçeye dizüstü alırsan perişan olursun.

FREEDOS olsun dedim :) Kendim yüklemek için ayrıyetten ona para vermemek için. 100 TL'ye windows 10 varken mağazalarda 300+ ek fiyatla windows yüklü laptop almamak için hocam. Umarım anlatabilmişimdir.
 
1500 liraya alacağınız laptop bilgisayardan hayır gelmez. Belki monster 2. el eski modellerine bakabilirsiniz GTX 850M takılı laptop olabilir.
 
1500 Tl lik bir dizüstü ile Gta 5 oynamanız zor .Mario oynamak istersen 1500 Tl dizüstü yeter artar.Ama illa Gta 5 oynayacaksan 1500 Tl lik bir sistem toplayıp düşük ayarlarda oynayabilirsin.

Ya da Eray Çeliğin dediği gibi ikinci el iyi bir dizüstü alabilirsin.Ama güvenilir bir yer olmalı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı