Normalde Philips SPK9314 kablolu Mouse'unu kullanıyordum. Cok memnundum artık takıldığı için yeni bir mouse almaya karar verdim. Beyaz olursa daha iyi olur kablolu- kablosuz fark etmez yurtdışıda olur.
Normalde Philips SPK9314 kablolu Mouse'unu kullanıyordum. Cok memnundum artık takıldığı için yeni bir mouse almaya karar verdim. Beyaz olursa daha iyi olur kablolu- kablosuz fark etmez yurtdışıda olur.
Ajazz A159Pro tavsiye ederim, ucuza alma yöntemi vardı yanılmıyorsam.
700 TL'ye alınıyordu, stok bitti ve o fiyatın üstünede alınmaz.
Fiyatini hakeden bir mouse degil.Wraith üzerinde satılan VXE R1 modeline bakabilirsiniz.
Ürün: VXE R1 Wireless Mouse
Arkadaşın attığı VXE R1 en mantıklı seçenek gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.