En fazla 20.000 TL sistem toplama önerisi

Hocam rekabetçi oyun ve günlük kullanım için 20.000 TL harcamayın bence. Tabi yine sizin bileceğiniz iş fakat emin olun sonradan o parayı kenara koysaydım dersiniz. Hem ilerleyen süreçte PS5 alacakmışsınız bence ortalama bir sistem alsanız yeterli.

Ortalama sistem ve Custom sıvı soğutma olacak tam aradığım sistem bu.

Üstte belirttiğim gibi günlük kullanım ve arada sırad oyun oynamak için. Oynayacağım oyunlar konsolda olmayan oyunlar olacağından aslında 9-10Klık sistemler bile kurtarır ama Custom sıvı soğutmanın masrafı olacağından onu da hesaba kattım.

Tam sizin konuyu okuyordum lakin sizinkine göre kısmam gerekebilir. Siz Cooler Master set dizmişsiniz :) sisteminiz güzel olmuş hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam size de simdiden hayirli olsun.

Rekabetçi oyunlarda o soğutmaya ihtiyacınız olacağını sanmam. İmzanızda olan sistem gayet iyi neden değiştirmek istiyorsunuz?

İmzamdaki laptopu sattığım için boşta kaldım. Yeni laptop almaktansa sistem dizmek istedim. Uygun sistem bulamazsam tekrar laptop alacağım.
Rekabetçi oyunlarda o soğutmaya ihtiyacınız olacağını sanmam. İmzanızda olan sistem gayet iyi neden değiştirmek istiyorsunuz?
Sadece o noktadan düşünmüyorum, ileride parça değişimi yapacağım için şimdiden düşük sistem almak istiyorum.

adsfasdf.PNG
asdasd.PNG
Capture.PNGasfdsdaf.PNG
sadfs.PNG

Custom sıvı hem maliyetli hem bakımı kolay bir şey değil sadece custom sıvı soğutma için ayrı konu açılabilir.

Alışa gelmiş sistemlere göre farklı bir şey istiyorsanız beyaz sistem toplanabilir:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı