En fazla 2200 TL Android telefon önerisi

Doğru diyorsunuz ama telefon konusunu daha tam oturtturamadı bence ASUS ben zamanında alıp pişman olduğum için öyle dedim.

O zaman 2500TL bandında Huawei P30Lite önerebilirim.

Doğru diyorsunuz ama telefon konusunu daha tam oturtturamadı bence ASUS ben zamanında alıp pişman olduğum için öyle dedim.

O zaman 2500TL bandında Huawei P30Lite önerebilirim.
Evet, Asus zamanında kötü telefonlar çıkardı inkar edemem. 2020'ye gelecek olursak genellikle üst segment olan ve Amiral gemisi sayılabilecek telefonlar üretiyorlar. Mesela Zenfone 5z'yi ele alalım kendisi 2 yıl önce çıkmış bir cihaz fakat gerek içindeki grafik birimi gerek işlemci hala günümüzde çok güzel işler çıkartıyor.(Zenfone 5z orta segment bir cihaz) Ayrıca telefon alacak arkadaş elini çabuk tutsun fiyatlar aldı başını gidiyor.

Redmi Note 8 güzel telefon kamerada iyi.
Bir tık bütçe aşıyor 100 TL gibi.
Tamamdır hocam onuda listeye ekledim teşekkürler.
O benim de dikkatimi çekti bir hafta içerisinde almazsam birdaha alamıyacağım gibi

Rica ederim bütçe artarsa 3k ya redmi note 9 pro al kamerası mükemell
Bütçeyi olabildiğince kısmaya çalışıyorum anneminde ihtiyacı var benim telefonum da biraz eskidi bütçeyi arttırırsam bu piyasada 10 15 bin civarına gelecek gibi oda fazlasıyla zorlar.

Redmi 8 biraz bütçenizin üstünde ve dediklerinize en uygun telefon gibi gözüküyor. Fakat şu karşılaştırmayı da gözden geçirin.
Mesela ben daha küçük ve yere düştüğünde sarsılmayan bir telefon alırdım babama. Çok kullanmıyor zaten arada facebook'a giriyor. Arkadaşlarıyla fotoğraf çekiniyor. Telefonun şıklığı, bir tık daha önde duruyor. Ben olsam babama a2 alırdım. Redmi 8'den iyi olduğu için değil. Kasasının sağlamlığı ve şıklığı için.
Yukarıda bütçenizin dar olduğunu yazmışsınız fakat Realme 5i bir kaç tık üstte kalan bir telefon onu da inceleyebilirsiniz.

Tavsiyelerinizden sonra redmi note8'i inceledim aklıma da yattı fiyat konusunda vatan bilgisayarda 2700e var birde letgo üzerinden bir telefon satıcısı ile konuştum elinde note 8 64 gb lik model olduğunu ve 2 tane kaldığını söyledi 2150TL den satışını yapıyor ürünün 0 kapalı kutu olduğunu ve isme faturalı olacağını 2 yıl Türkiye İstanbul mobitech garantili olduğunu söylüyor. Genelde büyük mağazalardan alışveriş yapıyordum fakat arada büyük bir fiyat farkı var 2150TL'den satan telefoncudan alsam nelere dikkat etmem gerekir yarın bir gün bir sorun ile karşılaşır mıyım acaba ?
A2 yide inceledim oda mantıklı görünüyor teşekkürler hocam araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…