Markaları kötülemek pek doğru değil. Zira elektronik cihazlar biraz şans işi. ASUS'un ZenFone 5 serisi gayet hoştu fakat günümüz için biraz eski kalıyor. Onun dışında ASUS genel itibari ile oyuncu telefonları ürettiği için arkadaş aradığı fiyat bandında bir telefon bulamaz. Samsung A20'lere de bir göz atın fakat ağır oyunları oynatma gibi bir beklentiniz olmasın.
Zenfon modellerini bizde ailecek kullandık birkaç yıl içerisinde ekran problemi ve durduk yere kapanıp açılmama gibi sorunlarla karşılaşmıştık ama son modellerini hiç görmedim bende, bir araştıracağım ama öncelik vermem büyük ihtimalle. Vestel Z30 ya da Z40 kullanan oldumu acaba önerir misiniz?
Babam çok fazla oyun falan oynamıyor da video çekimleriyle falan ilgileniyor işte gezdiği gördüğü yerleri çekiyor bazen kamerasının bir tık daha iyi olması önceliğim olur.
Evet, Asus zamanında kötü telefonlar çıkardı inkar edemem. 2020'ye gelecek olursak genellikle üst segment olan ve Amiral gemisi sayılabilecek telefonlar üretiyorlar. Mesela Zenfone 5z'yi ele alalım kendisi 2 yıl önce çıkmış bir cihaz fakat gerek içindeki grafik birimi gerek işlemci hala günümüzde çok güzel işler çıkartıyor.(Zenfone 5z orta segment bir cihaz) Ayrıca telefon alacak arkadaş elini çabuk tutsun fiyatlar aldı başını gidiyor.Doğru diyorsunuz ama telefon konusunu daha tam oturtturamadı bence ASUS ben zamanında alıp pişman olduğum için öyle dedim.
O zaman 2500TL bandında Huawei P30Lite önerebilirim.
Tamamdır hocam onuda listeye ekledim teşekkürler.Redmi Note 8 güzel telefon kamerada iyi.
Bir tık bütçe aşıyor 100 TL gibi.
O benim de dikkatimi çekti bir hafta içerisinde almazsam birdaha alamıyacağım gibiEvet, Asus zamanında kötü telefonlar çıkardı inkar edemem. 2020'ye gelecek olursak genellikle üst segment olan ve Amiral gemisi sayılabilecek telefonlar üretiyorlar. Mesela Zenfone 5z'yi ele alalım kendisi 2 yıl önce çıkmış bir cihaz fakat gerek içindeki grafik birimi gerek işlemci hala günümüzde çok güzel işler çıkartıyor.(Zenfone 5z orta segment bir cihaz) Ayrıca telefon alacak arkadaş elini çabuk tutsun fiyatlar aldı başını gidiyor.
Rica ederim bütçe artarsa 3k ya redmi note 9 pro al kamerası mükemellTamamdır hocam onuda listeye ekledim teşekkürler.
Bütçeyi olabildiğince kısmaya çalışıyorum anneminde ihtiyacı var benim telefonum da biraz eskidi bütçeyi arttırırsam bu piyasada 10 15 bin civarına gelecek gibi oda fazlasıyla zorlar.Rica ederim bütçe artarsa 3k ya redmi note 9 pro al kamerası mükemell
O zaman redmi note 8 üstüne yokBütçeyi olabildiğince kısmaya çalışıyorum anneminde ihtiyacı var benim telefonum da biraz eskidi bütçeyi arttırırsam bu piyasada 10 15 bin civarına gelecek gibi oda fazlasıyla zorlar.
A2 yide inceledim oda mantıklı görünüyor teşekkürler hocam araştıracağım.Redmi 8 biraz bütçenizin üstünde ve dediklerinize en uygun telefon gibi gözüküyor. Fakat şu karşılaştırmayı da gözden geçirin.
Mesela ben daha küçük ve yere düştüğünde sarsılmayan bir telefon alırdım babama. Çok kullanmıyor zaten arada facebook'a giriyor. Arkadaşlarıyla fotoğraf çekiniyor. Telefonun şıklığı, bir tık daha önde duruyor. Ben olsam babama a2 alırdım. Redmi 8'den iyi olduğu için değil. Kasasının sağlamlığı ve şıklığı için.Xiaomi Mi A2 Lite (64 GB) - Xiaomi Redmi 8 (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Mi A2 Lite (64 GB) - Xiaomi Redmi 8 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Yukarıda bütçenizin dar olduğunu yazmışsınız fakat Realme 5i bir kaç tık üstte kalan bir telefon onu da inceleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.