En fazla 3 bin TL hafif, Relaxed Claw Mouse önerisi

Bütçe
3000₺

Autime25

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun bir zamandır mouse arayışındayım ve hala karar kılamadım. Büyük-orta el için uygun, kablosuz, şarjlı, switchleri mekanik (Omron optik switch harici optikler de olur), kronik sorunu olmayan, hafif (50-55 gram) ve simetrik yapılı bir mouse arıyorum. Bu kriterlere az çok uyan önerilerinize açığım.

Bütçe: En fazla 3000₺

Tutuş şeklim: Relaxed claw.

Merhaba, uzun bir zamandır mouse arayışındayım ve hala karar kılamadım. Büyük-orta el için uygun, kablosuz, şarjlı, switchleri mekanik (Omron optik switch harici optikler de olur), kronik sorunu olmayan, hafif (50-55 gram) ve simetrik yapılı bir mouse arıyorum. Bu kriterlere az çok uyan önerilerinize açığım.

İstediğiniz özelliklerin tamamını karşılamıyor sanırım ama Scyrox V8 işinizi görecektir büyük ihtimal.

vxe r1 pro/pro max alabilirsiniz sarjı 1 hafta gidiyor/1 saattede doluyor kronik sorunu yok

1748716207307.png

İstediğiniz özelliklerin tamamını karşılamıyor sanırım ama Scyrox V8 işinizi görecektir büyük ihtimal.
evet scyrox v8 daha mantıklı olabilir

İyzico ve Parolapara kullanarak 3K ya alabilirsiniz.

Kesinlikle öneririm, sapasağlam ve kaliteli bir mouse. Aylardır kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım.
Daha iyi demeye değecek fark olmasa bile bundan iyi donanıma sahip Scyrox V6/V8 alabilirsiniz ancak bu kadar sağlam yapı kalitesi yok.

Relaxed Claw ile tutuyorum ben de.

vxe r1 pro/pro max alabilirsiniz sarjı 1 hafta gidiyor/1 saattede doluyor kronik sorunu yok

Eki Görüntüle 2502857

Hemen hemen kasa yapıları aynı ikisi de çok tavsiye ediliyor bence ikisini de kullansa genel olarak büyük bir fark olmayacaktır

Scyroxun sesi hoşuma gitmediği için onu ve tüm omron optikli mouseları listeden çıkardım.

İyzico ve Parolapara kullanarak 3K ya alabilirsiniz.
Kampanyadan daha önceden faydanlandım maalesef.

Eki Görüntüle 2502857

Şuan r1 pro maxe yakınım denemeye değer gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı